Canon EF 500mm f/4L IS II USM

EF 500mm f/4L IS II USM

EF 500mm f/4L IS II USM er et superteleobjektiv med stor forstørrelse, der indeholder integreret billedstabiliseringsteknologi. Den perfekte løsning til udendørs-, natur- og sportsfotografer, der arbejder i marken.

Fordele

  • 500mm objektiv med høj ydelse
  • Fluorit- og UD-objektivelementer
  • Hurtig f/4 maks blænderåbning
  • Ring-type USM til hurtig AF
  • 4-trins billedstabilisering
  • Beskyttende fluorbelægning på elementer foran og bagpå
  • 3,7 m min fokus
  • Blænde med 9 lameller
  • Effektiv fokus til video
  • Afvisende over for støv og fugt

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 500mm f/4L IS II USM

Kompakt letvægts supertele


EF 500mm f/4L IS II USM er konstrueret i en letvægts magnesiumlegering og titanium, der reducerer vægten uden at gå på kompromis med kvaliteten af styrken og opbygningen.

Avanceret optisk design


Et kompleks optisk design, der indeholder fluorit- og UD-objektivelementer, der kan håndtere afvigelser og forvridninger. En hurtig f/4 maksimum blænderåbning giver mulighed for brug af Canon Extender EF 2,0x III, samtidig med at AF bevares på kameraer i EOS-1-serien.

Hurtig og lydløs autofokus


En USM-ring (Ultrasonic motor) anvender ultralydfrekvenser til at drive den ekstremt hurtige autofokus med næsten lydløs drift. En lynhurtig CPU og optimerede AF-algoritmer bidrager til højere AF-hastigheder. Tilsidesætning af konstant elektronisk manuel fokusering kan også benyttes uden at gå ud af AF.

Billedstabilisator


Indbygget billedstabiliseringsteknologi giver mulighed for håndholdt optagelse med lukkerhastigheder op til fire stop langsommere end normalt, uden at der opstår kamerarystelser. Flere IS-tilstande forbedrer billedkvaliteten ved panorering.

IS-tilstand 3


Den nye IS-tilstand 3 er ideel til alle typer actionfotografering - navnlig de discipliner, der kræver brug af panorering - og aktiverer kun billedstabiliseringselementet i forbindelse med eksponering.

Forbedret billedkvalitet med SWC-belægning


Canons patenterede SubWavelength-strukturbelægning hjælper med at minimere den overstråling og de reflekser, der forårsages af indvendige refleksioner. Ved at eliminere årsagen reducerer belægningen refleksioner og hjælper med at levere skarpe, klare billeder.

Effektiv fokusering


EF 500mm f/4L IS II USM's tilstand med effektiv fokusering med to hastigheder giver mulighed for at justere fokuseringen ved en jævn konstant hastighed – perfekt til optagelse af video.

L-seriens kvalitet


L-serien er Canons flagskib inden for professionelle objektiver og repræsenterer det bedste inden for præcisionsdesignet EF-optik. Objektiverne i L-serien kombinerer overlegen ydelse med enestående håndtering og er yderst modstandsdygtige over for støv og fugt.

Tilbehør


EF 500mm f/4L IS II USM leveres med objektivblænde (ET-138 WII), objektivdæksel (E-163B) og objektivtaske 500B.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 500mm f/4L IS II USM, dets funktioner og hvad det kan.

Billedgalleri

Se galleri

Related Products

Lens Guru Mobile App

Forstå de grundlæggende principper for fotografering, og opdag, hvordan det kan gøre en forskel for dine billeder at skifte objektiver.

canon lens guru
Super_tele_lenses_sport

Lyst til at blive klogere

Blev endnu med til at arbejde med billeder og video og bliv klogere på hvordan du får det optimale ud af dit Canon-produkt.

Bok et møde med en Canon expert

Vidvinkelobjektiver

Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.