Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM

EF 400mm f/2.8L IS II USM

L-seriens ultrahøjtydende supertelefotoobjektiv med 4-trins billedstabilisering med 3 indstillinger. EF 400mm f/2.8L IS II USM leverer fremragende billedkvalitet i et robust design - ideelt til sports- og naturfotografering.

Fordele

  • 400mm f/2.8 ultrahøjtydende supertelefotoobjektiv
  • En del af Canons anerkendte L-serie
  • 4-trins billedstabilisering
  • 3 IS-indstillinger
  • Holdbart og robust design
  • Forbedret billedkvalitet
  • Stille og hurtig autofokus

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM

Ekstremt højtydende supertelefotoobjektiv


Med en stor blænde på f/2.8 er EF 400mm f/2.8L IS II USM et ultrahøjtydende supertelefotoobjektiv, der leverer enestående billedkvalitet i et holdbart design af magnesiumlegering og titanium for at reducere vægten.

L-seriens kvalitet


L-serien er Canons flagskib inden for professionelle objektiver og repræsenterer det bedste inden for præcisionsdesignet EF-optik. Objektiverne i L-serien kombinerer overlegen ydeevne med enestående håndtering og er yderst modstandsdygtige over for støv og fugt.

4-trins billedstabilisering


En 4-trins optisk billedstabilisering, der er særligt designet til objektivets specifikke brændviddeområde, modvirker slørede billeder, som kan opstå under håndholdt optagelse eller ved langsomme lukkertider. Automatisk panoreringsregistrering sikrer effektiv ydeevne, når du optager motiver i bevægelse, og da IS-systemet er integreret i objektivet, kan resultaterne ses i søgeren under håndteringen.

3 IS-indstillinger


Den nye IS-indstilling '3' er ideel til alle typer action-fotografering, særligt de discipliner, der kræver brug af panorering, og aktiverer kun billedstabiliseringselementet i forbindelse med eksponering.

Forbedret billedkvalitet med SWC-belægning


Canons patenterede SubWavelength-strukturbelægning hjælper med at minimere billedtræk (ghosting) og overstråling (flare) forårsaget af indvendige refleksioner. Belægningen er med til at reducere refleksioner og hjælper med at levere skarpe, klare billeder.

Hurtig og lydløs autofokus


En USM (Ultrasonic Motor) af ringtypen anvender ultralydfrekvenser til at drive den ekstremt hurtige autofokus med næsten lydløs drift. En lynhurtig CPU og optimerede AF-algoritmer bidrager til højere AF-hastigheder. Tilsidesætning af konstant elektronisk manuel fokusering kan også benyttes uden at gå ud af AF.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM, dets funktioner og hvad det kan.

Billedgalleri

Se galleri

Related Products

Kan vi hjælpe dig med at vælge dit næste objektiv?

Vores objektivvælger vil føre dig gennem vores udvalg af objektiver og hjælper dig med at finde det perfekte match for dig og dit EOS-kamera.

Super_tele_lenses_sport

Lyst til at blive klogere

Blev endnu med til at arbejde med billeder og video og bliv klogere på hvordan du får det optimale ud af dit Canon-produkt.

Bok et møde med en Canon expert