Canon EF 200mm f/2L IS USM

EF 200mm f/2L IS USM

EF 200 mm f/2L IS USM er et højtydende medium telefotoobjektiv til professionelle fotografer. Objektivets store f/2 blænde sikrer optimale resultater indendørs og ved optagelse i svagt lys.

Fordele

  • L-serie-konstruktion
  • Stor f/2 blænde
  • 5-trins billedstabilisering med stativregistrering
  • Super Spectra-objektivcoating
  • Fluorit- og UD-objektivelementer
  • Ring USM-autofokus med mulighed for manuel fokusering

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 200mm f/2L IS USM

L-serie-konstruktion


EF 200 mm f/2L IS USM inkorporerer Canons højeste standard for præcisionsoptik. L-serien er Canons flagskib inden for objektiver og kombinerer enestående billedkvalitet med stor brugervenlighed. Forsegling mod støv og fugt beskytter effektivt mod vind og vejr, selv under ekstreme forhold.

Stor f/2,0 blænde


En stor maksimum blænde på f/2,0 giver enestående hastighed til optagelse i svag belysning uden brug af flash. Den store blænde giver også fin kontrol af skarphedsdybde til overbevisende portrætter.

5-trins billedstabilisering (Image Stabilizer)


Canons 5-trins billedstabiliseringsteknologi gør det muligt at benytte lukkertider 5 trin længere end normalt, uden at billederne rystes. Automatisk panoreringsdetektion kobler billedstabilisering fra på det vandrette eller lodrette plan, når det registreres, at du bruger kameraet til at følge et motiv i bevægelse. Stativregistrering forbedrer automatisk billedstabiliseringsfunktionen ved optagelse på et stativ.

Super Spectra coating


Super Spectra coating bidrager til at sikre en præcis farvegengivelse og høj kontrast og undertrykker desuden overstråling og reflekser ved at absorbere det lyse, der ellers ville være reflekteret fra de enkelte linser og digitale EOS-sensorer.

Fluorit- og UD-elementer


For at give optimal visuel ydelse indeholder objektivet fluorit- og UD-elementer (ultra-low dispersion), hvilket minimerer kromatiske aberrationer. Resultatet er en enestående, skarp billedkvalitet med høj kontrast i hele billedområdet.

Cirkulær blænde


Den cirkulære blændeåbning betyder pæn, glat bokeh (uskarp baggrund) – en glimrende måde at få motivet til at stå frem eller til at lave iøjnefaldende portrætter.

Ring USM-autofokus med manuel efterjustering


Canons ringtype USM-autofokussystem benytter ultrasoniske vibrationer til hurtig, præcis og nærmest lydløs betjening med fremragende positioneringskontrol. Objektivet kan til hver en tid fokuseres manuelt på den store fokusring, der ikke bevæger sig under autofokus. Det giver fotografen lejlighed til at flytte fokus, når det ønskes. Der er også forudstillet fokus som den, der allerede findes på EF 300 mm f/2.8L IS USM, og som giver mulighed for at vælge og gemme en bestemt fokusposition, til øjeblikkeligt genkald efter behov.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 200mm f/2L IS USM, dets funktioner og hvad det kan.

Billedgalleri

Se galleri

Related Products

Super_tele_lenses_sport

Lyst til at blive klogere

Blev endnu med til at arbejde med billeder og video og bliv klogere på hvordan du får det optimale ud af dit Canon-produkt.

Bok et møde med en Canon expert

Vidvinkelobjektiver

Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.