Hej, jeg hedder Stefan. Jeg er Canons salgsrepræsentant for det professionelle imaging marked i Danmark og har mere end 25 års erfaring i branchen.

Du kan læse mere om mine erfaringer her ⧁

Jeg forstår vigtigheden af at kende mine kunders forretning og processer samt at skabe værdi og finde nye måder at gøre tingene på. Mine forretningsrelationer er baseret på tillid og ærlighed.

Cinema & TV

I 2021 fejrede vi et årti med Canon Cinema EOS-systemet. Siden vi startede, har vi arbejdet hårdt på at holde den høje standard, fordi vi ved, at du som filmfotograf, dokumentarist eller anden professionel filmskaber søger det bedste udstyr, uden at gå på kompromis. Du ønsker uovertrufne kreative muligheder og teknisk ekspertise. Jeg kan hjælpe dig med at vælge det helt rigtige udstyr til dine projekter, lige fra film og tv til andet videoproduktion.

Video & Streaming

Hvis du arbejder med professionel videoproduktion til events, online streaming eller andre typer af videokommunikation, vil du prioritere multifunktions-udstyr. Let transportabelt og justerbart udstyr sikrer, at du er klar til enhver situation. Jeg kan rådgive dig i forhold til det bedste valg af udstyr til ethvert job, der lander på din vej.

ELECTRONIC NEWSGATHERING

Uanset om du arbejder indenfor mediebranchen eller studerer journalistik, vil dine standarder være høje og dine krav til teknologi ligeledes. Pålidelighed og hastighed vil være vigtige faktorer, når du skal finde det helt rigtige udstyr til dit næste projekt. Det kan jeg hjælpe dig med! Selvom Canons produktportefølje er enorm, er jeg den rette til at forklare de unikke fordele ved hvert af vores produkter, så du er sikker på at finde den rette løsning.
 • Professionelle videokameraer

  Forbløffende ydeevne, enkel betjening

 • Funktionsrig 4K-optagelse

  Det yderst kompakte og lette XA55/XA50 giver 4K UHD-billedkvalitet i høj kvalitet med nyttige funktioner som f.eks. Dual Pixel CMOS AF, Canon-objektiv med 15x optisk zoom og avanceret Full HD-billedkvalitet drevet af enestående Over Sampling HD Processing.

 • CANON PTZ-KAMERAER

  Et udvalg af 4K-kameraer med panorering, tilt og zoom (PTZ) med en fremragende billedkvalitet, der er designet til at passe ind i en lang række produktioner og applikationer.

 • What my video camera means to me

  Journalist and cinematographer Elisa Iannacone reveals what she looks for in a camera and shares her shooting experiences with the Canon EOS C70 and XA55.

 • Berlin to Beijing

  Filming an epic road trip with the Canon XA55.

 • Why Canon video cameras are ideal for solo shooters

  For the independent filmmaker having to juggle small budgets and lofty client expectations, making the right equipment choice is crucial.

Del dine kontaktinformationer, så kontakter jeg dig

Canon Professional Services

Canon Professional Services

Medlemmer har adgang til CPS Priority Support tjenester lokalt og ved større begivenheder, en prioriteret Fast Track reparationstjeneste og - afhængigt af medlemsniveau - rabatter, mulighed for lån af ekstraudstyr og gratis refusionsservice. Derudover er tilbud kun tilgængelige for medlemmer.