Erhverv

Laserprintere, der understøtter mobilt print

Headerbillede

Canon tilbyder en bred vifte af laserprint- og scanningsløsninger fra tablets og smartphones for små og mellemstore virksomheder og mindre arbejdsgrupper. Uanset om det er over et lokalt netværk eller via cloud, tilbyder Canon en løsning, der virker for dig.

Udvalgte laserprintere understøtter Apple® AirPrint™ og Mopria™ samt Canon PRINT Business-app'en, som muliggør print og scanning fra mobile enheder på tværs af lokale netværk. Med Google Cloud Print, der fås til udvalgte modeller, kan du også printe fra din pc eller mobile enhed via cloud'en.

Kompatible enheder til mobilt print:

Bemærk: imageRUNNER ADVANCE-printere er ikke Mopria-aktiverede.

Print direkte fra Apple iOS- eller Android-enheder

Mopria mobilt print   Airprint mobile printing_Logo

Print fra kompatible iOS- og Android-enheder uden at skulle installere apps eller tilslutte kabler.

Apple iOS-enheder, som understøtter AirPrint, og Android-enheder med Mopria* kan printe direkte via dit trådløse netværk.  * Der skal muligvis installeres et plug-in på Android-enheder.

Print fra Android med Mopria

Mopria-certificerede smartphones og tablets registrerer automatisk Canon-printere med Mopria-kapacitet via en Wi-Fi-forbindelse, hvilket giver brugerne mulighed for at printe e-mails og dokumenter fra mobile enheder lige så nemt som fra en computer.

Canon er stiftende medlem af Mopria Alliance, som er en non-profit-medlemsorganisation, der har til hensigt at levere intuitivt, enkelt, trådløst print fra smartphones, tablets og andre mobile enheder.

Download Canon PRINT Business-app'en til Apple iOS og Android

PRINT app logoCanon PRINT Business er en gratis applikation til scanning og forbedret printfunktionalitet. Scan fra Canons multifunktionsenheder til en iPhone, iPad eller Android-enhed, upload scanninger til forskellige cloud-lagringstjenester, send e-mails - også med vedhæftede filer, og print

Print fra enhver enhed og hvor som helst med Google Cloud Print

Google_Cloud_Print_Ready_160Google Cloud Print giver dig mulighed for at printe fra enhver internetforbundet enhed, nærmest uanset hvor du er, herunder fra telefon, tablet eller computer. Du skal kun bruge en Google-konto for at få adgang til vores printere med cloud-understøttelse.

Kontrollér, om din printer er kompatibel, på nedenstående liste. For yderligere oplysninger om Google Cloud Print henvises til Google.

Har du en PIXMA-printer?

Se de individuelle produktspecifikationer for at kontrollere de tilgængelige funktioner og softwarekompatibilitet.

iPad, iPhone iPod og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc. registreret i USA og andre lande. AirPrint™ og AirPrint-logoet er varemærker tilhørende Apple Inc.

Android™ og Google Cloud Print™ er registrerede varemærker tilhørende Google Inc.

  • Canon
  • Erhverv
  • ...
  • Laserprintere, der understøtter mobilt print