Erhverv

Workflow-software til display-grafik

Strømlin workflow fra prepress til efterbehandling. Vær sikker på ensartet output og farvestyring.

Find ud af mere

Mirage Canon Edition

Mirage Canon Edition

Mirage er det mest avancerede professionelle print-plug-in til en række programmer, herunder Adobe© Photoshop, Illustrator© og InDesign©. Mirage, som er designet til at give brugerne mulighed for at arbejde hurtigere og mere effektivt, er perfekt til fremstilling af fotografier og kunsttryk og til printserviceudbydere, der tilbyder den højest mulige printkvalitet i én enkel, hurtig og prisvenlig løsning. Uden længdebegrænsninger og med enestående fleksibilitet giver Mirage dig mulighed for at føre dine kreative projekter ud i livet.

ONYX Thrive

ONYX Thrive

ONYX Thrive-workflowsoftware er en fleksibel printproduktionsløsning, der er bygget op omkring Adobe® PDF Print Engine-teknologier. ONYX Thrive er et ægte end-to-end-workflow fra digital filindsendelse til farvestyring, print og skæring. ONYX Thrive håndterer printproduktions-workflowet for storformater og tilbyder printserviceudbydere præcise, pålidelige printresultater i høj kvalitet og reducerer dyre fejl.

ONYX RIP

ONYX RIP

ONYX RIP-software giver den kontrol og enkelthed, du skal bruge for at øge produktiviteten ved storformatprint og kunne styre farver, så værksteder kan nedbringe produktionsomkostningerne. Printserviceudbydere vil hurtigt opdage, at det er nemt at strømline workflows ved storformatproduktion ved at automatisere rutineopgaver, som reducerer operatørens fejl og skaber større overordnet effektivitet.

ONYX Textile

ONYX Textile

ONYX Textile Edition-software er designet specifikt til markedet for storformatprint på tekstil og vægdekorationer. Det fås som en programspecifik udgave til ONYX RIPCenter-, ONYX PosterShop- og ONYX ProductionHouse-pakker og som et modul til ONYX Thrive-workflowsoftwaren. ONYX Textile Edition indeholder alle funktionerne fra i ONYX 12-softwaren med tilføjelsen af tekstilspecifikke funktioner, der kan spare tid og reducere spild.

ONYX Advantage

ONYX Advantage

ONYX Advantage softwarevedligeholdelse er en omkostningseffektiv måde at holde din ONYX RIP- og Thrive-workflowsoftware opdateret og giver dig alle de nyeste funktioner. Få øjeblikkelig adgang til ONYX-softwareopgraderinger, versioner og releases samt adgang til hundredvis af nye og eksisterende printerdrivere. ONYX Advantage-kunder har adgang til et stort bibliotek af on-demand-videoer med produktundervisning og programsupport.

Relaterede produkter og tjenester

Relaterede produkter

Relaterede tjenester

  • Business services

    Er du ude efter at få din virksomhed til at vokse, øge din produktivitet, reducere dine printomkostninger eller outsource dine print- og dokumentrelaterede tjenester? Uanset hvad din udfordring er, kan Canon hjælpe dig med at nå dine mål med skræddersyede tjenester.