Canon EOS C300

EOS C300

EOS C300 er et banebrydende professionelt cine-kamera, der kombinerer Canons anerkendte videoteknologi og objektiv-knowhow med EOS-kreativiteten. Udskiftelige EF-objektiver giver en hidtil uset frihed til at fortælle enhver historie.

Fordele

  • 8,3 Megapixel Super 35mm CMOS-sensor, Full HD
  • Udskiftelige objektiver (EF-fatning)
  • Dual Pixel CMOS AF giver nøjagtig fokusering*
  • Kompakt, modulært, let
  • 50 Mbps MPEG-2 MXF til CF-kort
  • Høj følsomhed, lav støj
  • Canon Log Gamma
  • 24,00p til filmproduktion
  • Wi-Fi-fjernbetjening
  • Ubesværet integration med arbejdsgange

Funktioner

Kig nærmere på Canon EOS C300

8,3 Megapixel Super 35mm CMOS-sensor, Full HD


En 8,3 Megapixel Super 35mm CMOS-sensor, som er designet og fremstillet af Canon specifikt til videooptagelse, giver dig RGB-behandling med tre kanaler til optagelse i Full HD. Canons sensorteknologi giver dig fremragende billeder i høj opløsning og med høj følsomhed, lav støj, reduktion af elementer forårsaget af rullende lukker og et lavt strømforbrug samt de sædvanlige fordele ved en stor sensor, som f.eks. en smuk snæver dybdeskarphed.

Udskiftelige objektiver (EF-fatning)


EF-fatningen på EOS C300 viderefører den optiske arv fra Canons udskiftelige EF-objektivsystem til et dedikeret videoproduktionsværktøj – hvor de kreative muligheder udvides gennem en lang række prisbillige og unikke objektiver. 3 elektroniske indbyggede ND-filtre øger alsidigheden ved optagelse.

Kompakt, modulært, let


EOS C300 er ultrakompakt og vejer i den grundlæggende optagelsesopsætning bare 1.669 g (uden objektiv). Greb som kan tages af, håndtag og komponenter på kontrolpanelet, som kan indstilles i flere vinkler, sikrer dig maksimum manøvredygtighed, mens det robuste og fugttætte hus har komponenter af magnesiumlegering, hvilket øger hårdførheden.

50 Mbps MPEG-2 MXF til CF-kort


Optag MPEG-2 MXF-filer, der er klar til broadcast ved 50 Mbps (4:2:2) på to CF-hukommelseskort – Mulighed for Relay Recording og samtidig optagelse. Output i branchestandard inkl. HD-SDI samt Timecode-, Genlock- og Synch-terminaler til optagelse med flere kameraer.

Høj følsomhed, lav støj


EOS C300 har en øget følsomhed: Billeder med lav støj kan optages ved op til ISO 20000, hvilket muliggør brug under næsten alle optagelsesforhold.

Canon Log Gamma


Omfattende muligheder for at brugerdefinere billeder, herunder indbygget Canon Log Gamma, som leverer neutral billedkvalitet med et stort dynamikområde (800 %) for den maksimale frihed i forbindelse med efterredigering. Justér flere end 90 billedvariabler, og gem som brugerdefinerede billedprofiler på kameraet eller et SD-kort.

24,00p til filmproduktion


Tilstandene PAL, NTSC og 24.00p er inkluderet som standard og giver dig billedhastigheder fra 23.98p til 59.94i. Justér langsom og hurtig bevægelse i trin på 1 bps for kreativ fleksibilitet.

Wi-Fi-fjernbetjening


Trådløs styring af kameraindstillinger som ISO, fokus, blænde og ND-filtre via en bærbar pc, tablet eller Smartphone med et enkelt, browserbaseret brugerinterface. (kræver trådløs adapter (tilbehør)).

Ubesværet integration med arbejdsgange


Problemfri integration med eksisterende arbejdsgange betyder, at EOS C300-film er kompatible med de fleste almindeligt brugte professionelle NLE-softwarepakker.

Dual Pixel CMOS AF via serviceopdatering


Dit EOS C300 kan opdateres til at inkorporere Canons unikke Dual Pixel CMOS AF, som giver en utrolig brugervenlighed og kreativ kontrol over fokusering. Det er nemt at følge motiver kontinuerligt midt i billedet og holde dem i skarp fokus. En AF-låsefunktion giver ekstra kontrol. One-Shot-fokusering med forbedret præcision og hastighed gør det lige så nemt at fokusere på motiver, der ikke er midt i billedet.


* Kræver en serviceopdatering på et Canon-servicecenter (betaling opkræves).

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EOS C300, dets funktioner og hvad det kan.

Inspiration, læring, produktoplysninger og nyhedsopdateringer giver den ultimative dækning for professionelle fotografer, videografer samt erfarne entusiaster i hele verden, der bruger Canons produkter.

Besøg Canon Professional Network

CPN.jpeg

Vigtig opdatering