Canon EOS C300 Mark II

Vil du kontaktes af en Canon-repræsentant?

Udfyld den korte formular nedenfor for at blive kontaktet af en produktspecialist fra Canon.

Udfyld formularen

Banebrydende teknologi til kreativ filmoptagelse

Holdbart, effektivt og brugervenligt! EOS C300 Mark II optager iøjnefaldende 4K-/Full HD-video med et utroligt 15-stops dynamikområde, ekstern RAW-output og Canon Log2, så du kan gøre din kreative vision til virkelighed.

0%

  Præsentation af EOS C300 Mark II

  Optag og se nye niveauer for billedkvalitet

  capture and see

  Optag fremragende billeder i høj opløsning

  En forbedret 8,85 Megapixel Super 35mm Canon CMOS-sensor, som er designet specifikt til videooptagelse, leverer fremragende billeder i høj opløsning med høj følsomhed, lav støj samt en enestående detaljegrad.

  Full control

  capture and see

  Meget alsidig XF-AVC-codec

  Få glæde af en lang række kreative optagelsesmuligheder i høj kvalitet med det meget alsidige XF-AVC H.264 codec. Optag iøjnefaldende 4K-video på op til 410 Mbps/10-bit for nem integration med eksisterende 4K-workflows, og vælg nemt den kombination af opløsning og codec-type, der passer bedst til din produktion.

  Avanceret Full HD-billedbehandling

  Over Sampling HD Processing er en avanceret farvegengivelsesalgoritme til billedbehandling, der effektivt udnytter de store fordele ved 4K-billeder, der er optaget i Full HD. Kameraet indfanger et 4K-billede, RGB-kanalerne adskilles i tre individuelle 8 Megapixel 4K-signaler, og 4K RGB-signalerne sammensættes derefter og skaleres internt ned til et Full HD-signal (1920x1080). Det forbedrer den synlige opløsning og gør det muligt for dig at optage et betydeligt klarere Full HD-billede.

  bayer

  HDR-billeder med Canon Log3*, Canon Log2 og Wide DR Gamma

  hdr tab hdr tab

  Canon Log Gamma-kurver

  Canon log
  eos c300

  Canon Log

  Den originale Canon Log-indstilling findes på alle kameraer i Cinema EOS-serien. Den opnår et stort dynamikområde på op til 12 trin og leverer fremragende resultater med relativ simpel graduering.

  Canon Log 2

  Canon Log 2 øger dynamikområdet op til 15 trin. Denne kurve er yderst kompatibel med veletablerede Cineon-workflows for maksimal sorteringsfleksibilitet og er især velegnet til at bevare skyggedetaljer.

  hdr on
  c500 30-300mm cine zoom & codex camera

  Canon Log 3*

  Canon Log 3 giver et udvidet dynamikområde på op til 14 trin og har de samme relativt nemme gradueringskendetegn som den originale Canon Log, mens højlysdetaljer bibeholdes bedre.

  * Kan kræve firmwareopgradering.

  Forbedret billedbehandlingsydeevne med Dual DIGIC DV5

  EOS C300 Mark II indeholder Canons DIGIC DV5-processorer og har markant større billedbehandlingskapacitet end den forrige processor, hvilket gør det muligt at optage 4K-film med høj bithastighed, sammen med understøttelse af Canon Log2 Gamma og mange andre vigtige kamerafunktioner.

  EOS C300 Mark II
  EOS C300 Mark II

  Indfang motiver i bevægelse mere præcist

  Sensorens aflæsningshastighed er markant forbedret, idet den skaber endnu mindre forvrængelse fra rullende lukker, så selv motiver, der bevæger sig, fastholder deres korrekte form bedre.

  Opgradér din visning

  EVF-V70 søgeren (tilbehør) giver enestående billedkvalitet, med et bredt farverum, fra sin OLED-skærm med 1920x1080 pixels, hvilket gør den til et fremragende valg til vigtige 4K-projekter. En forstørrelsesmetode tilbyder hjælp ved fokusering, og linjer hjælper med at måle eksponeringen.

  Fire knapper til tildeling og intuitivt menu-joystick giver dig kontrol lige ved hånden, så du kan holde fokus på scenen foran dig.

  eos c700 evf

  Nem virkeliggørelse af dine kreative visioner

  EOS C300 Mark II

  Optag fantastiske 4K-billeder internt

  Du kan optage fantastiske 4K-/UHD-billeder på op til 410 Mbps/10-bit til to interne CFast 2.0™-hukommelseskort, der bruger VPG130-standarden, og som garanterer en vedvarende skrivehastighed på mindst 130 Mbps.* 2K proxy-filer kan gemmes på SD-kort og 4K RAW-output til eksterne enheder for et effektivt workflow. Udnyt de store fordele ved optagelse af 4K-billeder i Full HD-optagelse med højere kvalitet og betydeligt klarere resultater takket være Over Sampling HD processing.

  * Kan kræve en firmwareopdatering. Mere…

  • Canon er en autoriseret licenshaver af CFast 2.0™-varemærket, som kan være registreret i forskellige jurisdiktioner.

  Automatiske funktioner: Bare tag det op, og begynd at optage!

  Med EOS C300 Mark IIs innovative automatiske funktioner kan du koncentrere dig om det, der sker. Disse omfatter Dual Pixel CMOS AF med 80 % lodret og 80 % vandret dækning, Ansigtsgenkendelses-AF (med kompatible objektiver) og automatisk hvidbalance, så du ikke går glip af optagelsen. Autofokus er blevet yderligere forbedret med muligheden for at vælge AF-hastighed (med kompatible objektiver) og AF-motivsporingsegenskaber, der sikrer, at du får en mere naturlig fokusering.

  Optag under alle lysforhold uden bekymringer

  Optag hvor som helst, og indfang video med lav støj i alle slags udfordrende optagelsesscenarier takket være et bredt ISO-område på op til 102400, der giver øget følsomhed og uovertruffen ydeevne i svagt lys. Indbyggede ND-filtre giver mulighed for yderligere 10 trins eksponeringsstyring (i udvidet metode) i stærkt lys, eller når der kræves en stor blænde.

  EOS C300 Mark II
  EOS C300 Mark II

  Lyd af højere kvalitet end på en CD

  EOS C300 Mark II understøtter LPCM 24-bit/48 kHz lyd for lydkvalitet, der er overlegen i forhold til cd. Det tilbyder 4-kanals input, herunder et mikrofonstik, intern monomikrofon og to XLR-stik, som giver mulighed for at vælge flere lydkilder og blande dem for at optage lyd med en følelse af stemning.

  Stort udvalg af udskiftelige objektiver, EF- og PL-fatninger

  Udvid dine kreative muligheder ved at optage med mere end 90 af Canons aktuelle udskiftelige EF- og EF Cinema-objektiver. Servozoom-understøttelse øger alsidigheden ved optagelse yderligere. Kameraets EF-objektivfatning kan skiftes til EF-fatning med Cinema Lock eller til en PL-fatning og tilbage igen af et godkendt Canon-servicecenter.

  EOS C300 Mark II

  Ubesværet integration med professionelle workflows

  Nyt XF-AVC-fomat for nem integration

  Det nyudviklede XF-AVC 4K-filformat kan nemt integreres med eksisterende workflows og samtidig optagelse af 2K- eller Full HD Proxy-filer på SD-kortet i det samme format øger effektiviteten yderligere i efterproduktionen.

  Stort udvalg af farveområder

  EOS C300 Mark II tilbyder en række forskellige farveområder for at passe til dit workflow og endelige outputmedie, herunder BT.2020, Canon Cinema Gamut og DCI-P3.

  Videogalleri

  EOS C300 Mark II

  Bag kulisserne

  Fotografering af Münchens City Surfers

  Bliv inspireret

  Specifikationer

  4K

  2K

  Full HD1080

  Dual DIGIC DV5

  Dual Pixel CMOS AF

  XF AFC

  XF AVC 422

  Wide DR Gamma

  CFast 2.0

  Over Sampling

  Ansigtsgenkendelsesteknologi

  • Canon er en autoriseret licenshaver af CFast 2.0™-varemærket, som kan være registreret i forskellige jurisdiktioner.
  Kassens indhold
  CinemaEOSProducts

  Lyst til at blive klogere

  Blev endnu med til at arbejde med billeder og video og bliv klogere på hvordan du får det optimale ud af dit Canon-produkt.

  Bok et møde med en Canon expert

  Anbefalet til dig