Canon Speedlite Transmitter ST-E3-RT

Speedlite Transmitter ST-E3-RT

Udløs kompatible Speedlite-flashenheder fra op til 30 meters afstand. Radiostyret kontrol giver pålidelig betjening, selv når der ikke er en direkte sigtelinje.

Fordele

  • Fjernbetjent flashudløsning via radiofrekvens
  • Udløs de valgte Speedlites fra op til 30 meters afstand
  • En del af E-TTL II-flashsystemet
  • Styrer op til 15 flashenheder
  • Fjernbetjent kamerabetjening
  • Vejrbestandigt og beskytter mod støv og fugt.

Funktioner

Se nærmere på Canon Speedlite Transmitter ST-E3-RT

Pålidelig kontrol af ekstern flash


Kontrollér kompatible Canon Speedlite-flashenheder fra op til 30 meters afstand. Udløsning via 2,4 GHz radiofrekvens giver pålidelig betjening, også under optagelse udendørs og rundt om hjørner – direkte sigtelinje er ikke nødvendig.

Fotografering med flere flashenheder


Skab komplicerede lysopsætninger vha. flere flashenheder. Du kan udløse op til 15 Speedlite-flashenheder med en enkelt Speedlite Transmitter ST-E3-RT monteret på kameraet. E-TTL II-flashmåling gør det nemt at kontrollere eksponeringen.

Fjernbetjening af kameraet


Udløs et EOS-kamera, som har monteret en Speedlite Transmitter ST-E3-RT, fra en anden enhed eller fra en kompatibel Speedlite-flashenhed, som f.eks. Speedlite 600EX-RT. Der kan udløses op til 15 kameraer samtidigt for synkroniseret optagelse.

Brugervenligt design


Speedlite Transmitter ST-E3-RT er bestandigt mod støv og fugt i samme omfang som professionelle EOS-kameraer og objektiver i L-serien. Den har en letlæselig bagbelyst LCD-kontrolskærm og bruger to AA-/LR6-batterier som strømkilde.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon Speedlite Transmitter ST-E3-RT, dets funktioner og hvad det kan.

Speedlite Transmitter ST-E3-RT Bedømmelser og anmeldelser