Canon Macro Twin Lite MT-24EX

Macro Twin Lite MT-24EX

Få kontrol over din makrofotografering med MT-24EX Macro Twin Lite. Den er udviklet til makrospecialister og er særdeles alsidig, hvad angår lysretning og effekt.

Fordele

  • E-TTL II-flashmåling
  • Ledetal på 24
  • Fungerer som en trådløs masterflash
  • To flashhoveder kan udløses sammen eller separat
  • Mulighed for modelleringsflash
  • Kan fastgøres på forsiden af makroobjektiver, eller hvert hoved kan placeres separat

Funktioner

Kig nærmere på Canon Macro Twin Lite MT-24EX

Automatisk flashmåling


MT-24EX Macro Twin Lite er kompatibel med alle digitale EOS-spejlreflekskameraer og giver mulighed for fuldautomatisk E-TTL II-flashmåling, så du er sikret nøjagtig og ensartet flasheksponering i alle situationer. Hvert flashhoved har et ledetal på 12, hvilket giver et samlet ledetal på 24. Det giver tilstrækkelig flasheffekt, selv når du arbejder med høje forstørrelser.

Kontraststyring


Du kan styre de to flashhoveder sammen eller separat og opnå kreative resultater. Du kan justere forholdet mellem flashhovederne inden for et 6-trins interval og skabe avancerede lyseffekter.
En cirkulær objektivfatning* giver mulighed for at rotere de to lys omkring objektivet for at belyse fra siderne eller ovenfra og nedenfra. Fjern de to flashhoveder fra fatningen, og placér dem separat for at få bedre kontrol over lysretning eller mere kompleks belysning.

Trådløs masterflash


Brug den trådløse masterfunktion til at udløse eksterne EX-Series Speedlite-enheder. Styring af en tredje lysgruppe med en eller flere slave Speedlite-enheder giver dig mulighed for at belyse andre områder af scenen - f.eks. baggrunden - mere effektivt.

Fokuseringslys


Når du arbejder ved høje forstørrelser, kan det være vanskeligt at fokusere. Et fokuseringslys på hvert flashhoved oplyser motivet og hjælper med manuel fokusering.
To forskellige indstillinger af modelleringsflash giver dig mulighed for at udløse en stroboskoppræflash ved hjælp af knappen til visning af dybdeskarphed. Standardindstillingen udløser de to rør med det relevante flashniveau, så du har mulighed for at vurdere, hvor skyggerne kommer til at falde.

Strømkilde


MT24EX forsynes med strøm fra 4 AA-batterier eller en ekstern batteripakke som f.eks. CP-E4 og er kompakt og transportabel. AA-batterierne genoplades hurtigt, så du kan fortsætte med at tage billeder, uden at skulle vente efter hvert billede.

Brugerdefinerede funktioner


Med ni brugerdefinerede funktioner kan MT-24EX skræddersys til at passe til dine krav.

* EF 180mm f/3.5L Macro USM-objektivet kræver Macro Lite Adaptor 72C, og EF 100mm f/2.8L Macro IS USM-objektivet kræver Macro Lite Adaptor 67C

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon Macro Twin Lite MT-24EX, dets funktioner og hvad det kan.