Canon Speedlite 270EX II

Speedlite 270EX II

Udforsk den kreative side med belysning med Canon Speedlite 270EX II – en kompakt flashgun, som er lige så nemt at bruge off-kamera som i kameraets hotshoe.

Fordele

  • Letvægts kompakt design
  • Guidenummer 27 (m, ISO100)
  • Reflekterende flashhoved
  • Wireless slave-funktion til off-kameraflash
  • Udløs dit EOS-kamera med knappen Fjernudløsning
  • Variabel dækningsvinkel
  • Hurtig, lydløs opladning

Funktioner

Kig nærmere på Canon Speedlite 270EX II

Letvægts kompakt design


Canon Speedlite 270EX II vejer blot 155 g (uden batterier) og det kompakte design betyder, at den nemt kan pakkes ned i selv de mindste tasker.

Højt strømoutput


Trods dens lille størrelse har Speedlite 270EX II masser af styrke, med et guidenummer på 27 (m, ISO100), hvilket giver mulighed for flashfotografering på lang afstand. E-TTL II-måling med kompatible kameraer giver nøjagtig flasheksponering i alle situationer, selv ved brug af reflekteret flash på en væg eller et loft.

Reflekterende blitzhoved


Det reflekterende hoved giver Speedlite 270EX II’s flashoutput mulighed for at give et indirekte flashlys på loftet, hvilket giver en blød, skyggefri belysning.

Nemt at anvende off-kameraflash


Speedlite 270EX II kan udløses på afstand af et kompatibelt kamera eller Speedlite-flash og er lige så nem at bruge i off-kamera-tilstand som i hotshoe, hvilket åbner op for uanede mængder af kreative belysningsmuligheder.

Fjernoptagelse


Eksperimenter med forskellige belysningspositioner hurtigt og nemt ved hjælp af knappen Fjernudløsning for at fjernudløse kameraet fra helt op til 5 m afstand, mens du justerer belysningen.

Zoomhoved


Find den rette dækning af Speedlite 270EX II’s output til et objektivs vinkelvisning ved at justere zoomhovedet til en indstilling på enten 28 mm eller 50 mm.

Hurtig, lydløs genopladning


To AA/LR6-batterier betjener Speedlite 270EX II, hvilket giver mulighed for at at genoplade den lydløst fra en fuld affyrring på 3,9 sek.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon Speedlite 270EX II, dets funktioner og hvad det kan.