Canon Speedlite 320EX

Speedlite 320EX

Med Wireless Slave-teknologi, et reflekterende svinghoved og en konstant LED-lyskilde til videoarbejde åbner Canon Speedlite 320EX op for nye kreative muligheder for EOS-fotografer.

Fordele

  • Guidenummer 32 (m, ISO100)
  • Kompakt letvægtsdesign
  • Reflekterende blitzhoved med sving og med 24mm og 50mm zoomindstillinger
  • Integreret LED-videolys
  • Wireless slave til off-kamera TTL-blitz
  • Knappen Fjernudløsning
  • Hurtig, lydløs genopladning

Funktioner

Kig nærmere på Canon Speedlite 320EX

Høj effekt, kompakt design


Selvom Speedlite 320EX ikke vejer meget og er bærbar, har den et guidenummer på 32 (m, ISO 100), hvilket giver den nok styrke til at oplyse store områder og motiver på lang afstand.

Reflekterende blitzhoved, der kan svinge og zoome


Blitzhovedet på Speedlite 320EX kan hæves 90 grader og roteres til venstre og højre, hvilket giver et indirekte blitzlys på vægge og lofter og dermed et blødere og skyggefrit udseende. Vinklen på belysningen kan zoomes, så den passer til visningsvinklen på et 24 eller 50mm objektiv.

Integreret LED-videolys


Med en indbygget kontinuerlig LED-lyskilde er Speedlite 320EX lige så nyttig til videooptagelse med lav belysning som til stillbilleder.

Nemt at anvende off-kamerablitz


Canons Wireless Slave-funktionalitet sikrer, at Speedlite 320EX er lige så nem at bruge i off-kamera som i hotshoe, hvilket åbner op for uanede mængder af belysningsmuligheder.

Fjernoptagelse


Eksperimenter hurtigt og nemt med forskellige belysningspositioner ved hjælp af knappen Fjernudløsning for at fjernudløse kameraet fra helt op til 5 m afstand, mens du justerer belysningen.

Hurtig, lydløs betjening


Fire AA/LR6-batterier betjener Speedlite 320EX, hvilket giver mulighed for en lydløs genopladning efter en fuld afladning på blot 2,3 sekunder.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon Speedlite 320EX, dets funktioner og hvad det kan.