Canon PowerShot G3 X

Et foto- og videokraftcenter med 25x zoom

Takket være kombinationen af et 25x zoomobjektiv og førsteklasses billedkvalitet fra sensoren af 1,0-typen kan PowerShot G3 X optage fotos og film i imponerende kvalitet. Et omfattende udvalg af professionelle funktioner og kontrolknapper hjælper dig med at slippe din kreativitet løs.

Stor sensorydeevne kombineret med et objektiv med 25x superzoom

Et skarpt, 24mm ultravidvinkel-zoomobjektiv kombineret med en sensor af 1,0-typen giver dig mulighed for at optage ethvert motiv, nært eller fjernt, med imponerende detaljer. Uanset om du optager stillbilleder eller film, gør PowerShot G3 X dig i stand til at optage scener med smuk baggrundssløring og få klare optagelser, selv i svag belysning.

Fantastisk i svag belysning

Nyd skarpe, klare optagelser i enhver situation - selv i svag belysning - takket være en kombination af en CMOS-sensor af 1,0-typen med 20,2 Megapixel og en DIGIC 6-processor.

Skarpe resultater hver gang

Der er ingen grund til at bekymre sig om, at kamerarystelser ødelægger resultatet, takket være en intelligent optisk billedstabilisator. Kameraet tilpasser sig automatisk og sikrer skarpe, detaljerede fotos og videoer, selv hvis du optager med fuld zoom eller håndholdt i svag belysning. Desuden vil din film blive utrolig jævn og stabil takket være 5-akset filmstabilisering.

Skab, forbind og del på en nem måde

Nem deling

Nem deling

Det er nemt at dele dine billeder og historier. Du kan hurtigt overføre billeder og film til smartphones eller tablets via Wi-Fi og Dynamic NFC.

Fjernoptagelse

Enkel sikkerhedskopiering af billeder

Enkel sikkerhedskopiering af billeder

Sikkerhedskopiér dine værdifulde nye billeder trådløst, uanset hvor du er, til en cloud-tjeneste med billedsynkronisering (Image Sync), og synkronisér med din pc og smartphone..

Professionelle kontrolknapper hjælper dig med at udtrykke din kreativitet

En stor LCD-touchscreen, der kan vippes, med høj opløsning (1.620.000 punkter) og et omfattende udvalg af kontrolhjul og tilpasningsmuligheder giver dig kontrollen, så du kan udtrykke din kreativitet. Brug Touch AF til at få præcis og jævn pull focus i film, og få direkte adgang til vigtige indstillinger med den betjeningsvenlige objektivkontrolring. Understøttelse af RAW-filer, indbygget ND-filter og bulb-eksponering øger dine kreative muligheder.

Touchscreen, som kan vippes

Nem tilpasning

Full manual control

Expand your creative options with RAW file support, a built-in ND filter and BULB exposure mode, for controlled manual exposures.

Fuld manuel kontrol

Optag som en professionel under alle forhold

Hurtig autofokus og kontinuerlig optagelse ved 5,9 billeder/sek. gør det muligt at indfange endnu mere action. Hvis du ønsker betjening som på et digitalt spejlreflekskamera, kan du også montere en elektronisk søger med høj opløsning. Løft din kreativitet til nye højder, og leg med belysningen med Canon Speedlite-flashenheder og objektivfiltre.

Indfang al action

Du kan nemt få den perfekte action-optagelse med hurtig 5,9 billeder/sek. kontinuerlig optagelse. Desuden tager kameraet billeder ved 5,9 billeder/sek., indtil hukommelseskortet er fuldt - så du ikke går glip af noget.

Optag i alt slags vejr

Det er nemt at indfange action i hurtig bevægelse med hurtig autofokus og kontinuerlig optagelse ved 5,9 billeder/sek., og du kan fortsætte optagelsen i al slags vejr takket være det støv- og stænktætte kamerahus.

Udvid din kreativitet

Løft din kreativitet til nye højder med et omfattende udvalg af tilbehør, herunder en elektronisk søger med høj opløsning og EOS Speedlite-flashenheder.

Specifikationer

25x optisk zoom med ultravidvinkel

25x optisk zoom med ultravidvinkel

Klart superzoomobjektiv

Klart superzoomobjektiv

Stor sensor for førsteklasses resultater

Stor sensor for førsteklasses resultater

20,2 Megapixel CMOS

20,2 Megapixel CMOS

Effektiv DIGIC-behandling

Flotte billeder ved svag belysning

Effektiv DIGIC-behandling

Effektiv DIGIC-behandling

RAW i forskellige formatforhold

RAW i forskellige formatforhold

Fintfølende manuel objektivkontrolring

Fintfølende manuel objektivkontrolring

Blænde, lukker og ISO-kontrol i film

Blænde, lukker og ISO-kontrol i film

Full HD-billedhastigheder fra 24p til 60p

Full HD-billedhastigheder fra 24p til 60p

Del og sikkerhedkopiér billeder trådløst

Del og sikkerhedkopiér billeder trådløst

Støv- og vandtæt

Støv- og vandtæt

Se alle specifikationer

Download drivere, software, firmware og manualer.

Produktsupport

Du vil måske også kunne lide

Wi-Fi

Få mere at vide om Canons udvalg af kompaktkameraer med Wi-Fi.

03

Registrér dit produkt

Registrér dit produkt, og sørg for, at dine Canon-produkter altid er opdaterede og understøttede.

Come and see

Stories

Historier

Come and see

Techniques

Teknikker

Udforsk her