PowerShot G3 X

Et foto- og videokraftcenter med 25x zoom

Takket være kombinationen af et 25x zoomobjektiv og førsteklasses billedkvalitet fra sensoren af 1,0-typen kan PowerShot G3 X optage fotos og film i imponerende kvalitet. Et omfattende udvalg af professionelle funktioner og kontrolknapper hjælper dig med at slippe din kreativitet løs.

Vi præsenterer PowerShot G3 X med Scott Bass

 PowerShot G3 X med Scott Bass Afspil video

Stor sensorydeevne kombineret med et objektiv med 25x superzoom

Et skarpt, 24mm ultravidvinkel-zoomobjektiv kombineret med en sensor af 1,0-typen giver dig mulighed for at optage ethvert motiv, nært eller fjernt, med imponerende detaljer. Uanset om du optager stillbilleder eller film, gør PowerShot G3 X dig i stand til at optage scener med smuk baggrundssløring og få klare optagelser, selv i svag belysning.

Fantastisk i svag belysning

Nyd skarpe, klare optagelser i enhver situation - selv i svag belysning - takket være en kombination af en CMOS-sensor af 1,0-typen med 20,2 Megapixel og en DIGIC 6-processor.

Svag belysning

Førsteklasses Canon-optik

Med 25x optisk zoom og en blænde med 9 lameller er PowerShot G3 X ideelt til at optage vidtstrakte landskaber, portrætter med smuk baggrundssløring og udsøgte detaljer på længere afstand.

0%

  Skub for at zoome

  Skarp

  Skarpe resultater hver gang

  Der er ingen grund til at bekymre sig om, at kamerarystelser ødelægger resultatet, takket være en intelligent optisk billedstabilisator. Kameraet tilpasser sig automatisk og sikrer skarpe, detaljerede fotos og videoer, selv hvis du optager med fuld zoom eller håndholdt i svag belysning. Desuden vil din film blive utrolig jævn og stabil takket være 5-akset filmstabilisering.

  Skab, forbind og del på en nem måde

  Avancerede filmfunktioner til kommende filminstruktører

  Skab betagende Full HD-film med flere forskellige billedhastigheder, og drag nytte af professionelle funktioner som f.eks. fuld manuel kontrol, MF Peaking og HDMI-live-output. Den avancerede 5-aksede dynamiske billedstabilisator giver steadycam-lignende stabilisering af dine optagelser, og alsidig lydoptagelse via mikrofon- og hovedtelefonstik hjælper dig med at skabe film med høj lydkvalitet.

  Professionelle kontrolknapper hjælper dig med at udtrykke din kreativitet

  En stor LCD-touchscreen, der kan vippes, med høj opløsning (1.620.000 punkter) og et omfattende udvalg af kontrolhjul og tilpasningsmuligheder giver dig kontrollen, så du kan udtrykke din kreativitet. Brug Touch AF til at få præcis og jævn pull focus i film, og få direkte adgang til vigtige indstillinger med den betjeningsvenlige objektivkontrolring. Understøttelse af RAW-filer, indbygget ND-filter og bulb-eksponering øger dine kreative muligheder.

  Optag som en professionel under alle forhold

  Hurtig autofokus og kontinuerlig optagelse ved 5,9 billeder/sek. gør det muligt at indfange endnu mere action. Hvis du ønsker betjening som på et digitalt spejlreflekskamera, kan du også montere en elektronisk søger med høj opløsning. Løft din kreativitet til nye højder, og leg med belysningen med Canon Speedlite-flashenheder og objektivfiltre.

  Indfang al action

  Du kan nemt få den perfekte action-optagelse med hurtig 5,9 billeder/sek. kontinuerlig optagelse. Desuden tager kameraet billeder ved 5,9 billeder/sek., indtil hukommelseskortet er fuldt - så du ikke går glip af noget.

  0%

   Optag i alt slags vejr

   Det er nemt at indfange action i hurtig bevægelse med hurtig autofokus og kontinuerlig optagelse ved 5,9 billeder/sek., og du kan fortsætte optagelsen i al slags vejr takket være det støv- og stænktætte kamerahus.

   PowerShot G3 X

   PowerShot G3 X

   Udvid din kreativitet

   Løft din kreativitet til nye højder med et omfattende udvalg af tilbehør, herunder en elektronisk søger med høj opløsning og EOS Speedlite-flashenheder.

   Anmeldelser

   Specifikationer

   25x optisk zoom med ultravidvinkel

   25x optisk zoom med ultravidvinkel

   Klart superzoomobjektiv

   Klart superzoomobjektiv

   Stor sensor for førsteklasses resultater

   Stor sensor for førsteklasses resultater

   20,2 Megapixel CMOS

   20,2 Megapixel CMOS

   Effektiv DIGIC-behandling

   Flotte billeder ved svag belysning

   Effektiv DIGIC-behandling

   Effektiv DIGIC-behandling

   RAW i forskellige formatforhold

   RAW i forskellige formatforhold

   Fintfølende manuel objektivkontrolring

   Fintfølende manuel objektivkontrolring

   Blænde, lukker og ISO-kontrol i film

   Blænde, lukker og ISO-kontrol i film

   Full HD-billedhastigheder fra 24p til 60p

   Full HD-billedhastigheder fra 24p til 60p

   Del og sikkerhedkopiér billeder trådløst

   Del og sikkerhedkopiér billeder trådløst

   Støv- og vandtæt

   Støv- og vandtæt

   Se alle specifikationer

   Download drivere, software, firmware og manualer.

   Produktsupport