Connect upload share

EOS R

Tilslut, upload og del overalt

EOS R er alsidigt og fleksibelt og omfatter de nyeste tilslutningsfunktioner til at dele dine billeder med andre enheder, og det gør det nemt at sende, geotagge og sikkerhedskopiere dit vigtige arbejde.

Nem deling

EOS R har Bluetooth- og Wi-Fi-forbindelse, hvilket gør det nemt at tilslutte og dele til din smartphone og andre enheder. Det indbyggede Bluetooth anvender en lavenergi-protokol til konstant aktivering for at oprette automatisk forbindelse til kompatible enheder via Canon Camera Connect-appen. Gennemse, del og optag Live View-fjernoptagelsesbilleder og videoer med blot et enkelt tryk.

Overførsel og sikkerhedskopiering på farten

EOS R kan automatisk sende billeder direkte til en parret telefon, tablet eller computer via Canon Camera Connect-appen. Du skal blot tænde for Wi-Fi-tilslutningen til din mobil eller et Wi-Fi-link til din computer. Det er en nyttig funktion til alle, som har behov for straks at sikkerhedskopiere deres arbejde, f.eks. fotojournalister, der arbejder i følsomme optagesituationer.

Tilføjelse af GPS-data

Landskabs- og rejsefotografer vil elske EOS R' GPS via Mobile-funktion. Når du optager, mens kameraet er forbundet til en kompatibel mobil enhed via Bluetooth, kan EOS R indhente GPS-data og automatisk føje dem til dine billeder via Canon Camera Connect-appen. Det gør det nemt at identificere steder og giver en nyttig redigeringsfunktion, når du er hjemme igen.

Du vil måske også kunne lide
Related tell your stories

EOS R

Skab dine fortællinger i 4K-video, og fyld hele skærmen med detaljer

Related article brent

EOS R

Sætter nye standarder inden for kreativitet

See capture more

EOS R

Se og optag mere med en sensor, der er bygget op omkring præcision

Adding GPS data

Fjernbetjen dit kamera

En anden funktion, der tilbydes af Canon Camera Connect-appen og giver større fleksibilitet ved optagelse, er muligheden for at fjernbetjene EOS R. Funktionen giver dig mulighed for at optage i situationer, hvor den fysiske betjening er vanskelig eller kan skræmme motivet væk, f.eks. ved fotografering eller videooptagelse af dyreliv.

Tethering-forbindelse via Wi-Fi eller USB

Hvis du arbejder i et studie med et team omkring dig, kan EOS R tethering-forbindes til din pc eller Mac via Wi-Fi eller USB 3.1, så du straks kan se og gennemse dine billeder og foretage de nødvendige justeringer.

Du vil måske også være interesseret i