ARTIKEL

Canon EOS 90D: Alsidighed

EOS 90D Versatility Article

Intuitivt DSLR-design

EOS 90D-kameraet er resultatet af mange års forfinelse af kameradesign – en proces med løbende forbedringer, der har ført til et kamera, der føles intuitivt fra det øjeblik, du tager det op. Du vil bemærke de små detaljer, som f.eks. to multikontrolknapper, der giver dig mulighed for at justere fokus under optagelse, og optagelsesmetoder og knapper, der kan tilpasses.

EOS 90D Take a clear view Zoom Lens
© Copyright Fergus Kennedy

Se tingene mere tydeligt

Da EOS 90D er et digitalt spejlreflekskamera, har det selvfølgelig en intelligent optisk søger, der giver dig mulighed for at følge motiver i bevægelse præcist, f.eks. fugle i luften, og time dine billeder perfekt. Oplysningerne overlejres på denne realtidsvisning og holder dig opdateret med alle aspekter af kameraets ydeevne.

EOS 90D All-day battery life
© Copyright Fergus Kennedy

Batterilevetid til hele dagen

Et stort batteri giver 1300 billeder på en enkelt opladning,* så du kan optage i længere tid, når du er uden for studiet. Et batterigreb gør det muligt at bruge et ekstra batteri, hvilket fordobler optagelsestiden mellem opladninger og forbedrer betjeningen, når du optager lodret.

EOS 90D Balance and Comfortable Grip
© Copyright Fergus Kennedy

The EOS 90Ds klassiske spejlreflekskameradesign med det formede greb føles ligevægtigt og komfortabelt, når du optager med lange eller korte objektiver, hvilket får dette kamera til at appellere til dyrelivs- og sportsfotografer.

EOS 90D Built-in wireless connectivity
© Copyright / 60 tegn. alle sprog

Indbygget trådløs tilslutning

EOS 90D-kameraet har Bluetooth og Wi-Fi, så du ikke bare kan dele billeder hurtigt og nemt via en mobil enhed, der kører Canon Camera Connect-app'en,* men også fjernbetjene kameraet. Se, hvad kameraet ser på din enheds skærm, juster indstillinger og skift metoder, og tag billeder uden at være lige ved siden af dit kamera. Det er en fantastisk måde at fotografere dyreliv på tæt hold uden at skræmme dyrene væk. Billeder kan også synkroniseres med din mobile enhed eller pc/Mac, når du er hjemme.

EOS 90D-kameraet kan også fjernforbindes til din pc eller Mac ved hjælp af den medfølgende EOS Utility-software – en fantastisk måde at optage på i studiet.


< Tilbage til EOS 90D-oversigten

Du vil måske også kunne lide...