ARTIKEL

Canon EOS 90D: Billedkvalitet

EOS 90D Black Throated Diver

Billedkvalitet, der vil blæse dig omkuld

En APS-C CMOS-sensor på 32,5 Megapixel arbejder tæt sammen med vores skræddersyede DIGIC 8-billedprocessor for at levere fantastisk billedkvalitet – der er masser af klarhed, tonalitet og farve, mens støj i svagt lys holdes på et absolut minimum. Følsomheden går op til ISO 25600 for håndholdt optagelse i mørke omgivelser, mens et stort dynamikområde giver mulighed for at bevare detaljer i lyse områder og mørke skygger.

EOS 90D EF Lens
© Copyright Fergus Kennedy

Den perfekte blanding af ydeevne og bærbarhed

Indfang udsøgte detaljer med en CMOS-sensor med 32,5 Megapixel, der er designet og fremstillet udelukkende af Canon. Dets APS-C-format er stort nok til at give masser af kontrol over dybdeskarpheden, men lille nok til, at EOS 90D – og dets objektiver – kan være bærbare og helt ligevægtige.

EOS 90D Travel Photography
© Copyright Fergus Kennedy
EOS 90D 100% Crop
100 % beskæring

Optimeret billedkvalitet

Billedbehandling i kameraet giver dig mulighed for at udnytte hver eneste dråbe billedkvalitet. Vores DLO-teknologi (Digital Lens Optimizer) kan anvendes, når du optager, så alle billeder justeres efter objektivets egenskaber. Resultatet? Billeder, der er klare og sprængfyldt med detaljer – direkte fra kameraet.

RAW-filer kan behandles til JPEG-billeder i kameraet, takket være behandling af RAW i kameraet, og du kan finjustere dine billeder med Creative Assist. DIGIC 8-processoren gør det muligt at foretage billedjusteringer og oprette flere versioner af det samme billede med forskellige look og stemninger.


< Tilbage til EOS 90D-oversigten

Du vil måske også kunne lide...