ARTIKEL

Canon EOS 90D: Videooptagelse

EOS 90D Shooting Video

Fremragende kreativ video

Optag fantastisk video med opløsninger på op til 4K ved 25 eller 30 p ved hjælp af kameraets sensor i fuld bredde, så du får et ægte biograflignende resultat.

Et udvalg af billedhastigheder

Når du optager i Full HD-metode, har du en række billedhastigheder tilgængelig fra 30 eller 25 fps til jævne 50 eller 60 fps – ideelt til motiver i bevægelse. En indstilling på 100 eller 120 fps er også tilgængelig, hvilket er perfekt til effekter i slowmotion.*

Indbygget 4K-timelapse med 3 forskellige forudindstillinger giver dig mulighed for at afbilde bevægelse inden for en helt anden tidsramme. 4K-filmklip gør det muligt at oprette JPEG-billeder på 8 Megapixel fra individuelle billeder af videooptagelser.

*Film med høj billedhastighed indeholder en lille beskæring af billedområdet på 84,1 % vandret og 84,2 % lodret"

EOS 90D Selection of frame rates
© Copyright Fergus Kennedy

Bygget til filmproduktion

Når du bruger EOS 90D til videoprojekter, vil du bemærke funktioner, der er designet til at gøre livet lettere, så du kan være mere kreativ. Kameraets touchscreen, som kan vippes og drejes, hjælper dig f.eks. med at optage fra stort set alle vinkler, og mikrofon- og hovedtelefonstik giver dig mulighed for at optage og overvåge lyden præcist.

Vores berømte Movie Servo Dual Pixel CMOS AF-system kan spore motiver, når de bevæger sig rundt på billedet, herunder ansigter, takket være ansigts- og øjengenkendelsesfunktionen, som kan være aktiv, selv når du optager film. Det er nemt at skifte fokus fra ét motiv til et andet ved blot at trykke på kameraets touchscreen – du kan endda justere fokus på skærmen på din mobile enhed, der kører Canon Camera Connect-app'en. Fokushastigheden kan indstilles i kameraets menusystem, så du kan skabe langsomme eller hurtige pull-focus-effekter.

Manuel fokusering er også let ved hjælp af Focus Peaking, der viser, hvad der står skarpt, og hvad der ikke bruger farverige konturer.


< Tilbage til EOS 90D-oversigten

Du vil måske også kunne lide...