Artikel

VarioPrint i300 - inkjet ark produktion der åbner nye muligheder

VarioPrint i300 - inkjet ark produktion der åbner nye muligheder

Med hastigheder op til 300 A4-sider i minuttet, 8.700 A4-sider i timen eller 3.800 duplex B3-ark i timen sætter Canon VarioPrint i300 helt nye standarder for høj hastigheds inkjet ark produktion. 
 
"Det, som er helt unikt, ved den her maskine er, at den både mestrer volumenprint, men også kan levere kvalitetsprint. Det giver en afgørende fleksibilitet for kunden. Desuden er diversiteten i valget af medier imponerende. Det gør alt i alt VarioPrint i300 til en fremragende løsning," forklarer Country Manager Rasmus Jakobsen netop hjemkommet fra en 3 dages inkjet udviklingsseminar.
 
VarioPrint i300 trækker på Canons store portefølje af teknologier som kommer fra rulleprint produktionen. Det betyder, at opgaver som før var forbeholdt rulleprint løsninger, nu også kan foregå på en VarioPrint i300. Canon har ligeledes trukket på erfaringerne og teknologierne i inkjet kvalitetsprint for at kunne gøre VarioPrint i300 i stand til at producere kvalitetsprint i flot kvalitet. Dette er specielt hjulpet af den innovative Colorgrip-teknologi, der gør VarioPrint i300 i stand til at levere større kontrast og billedkvalitet. 

VarioPrint i300

Alsidigheden er et nøglebegreb i historien om VarioPrint i300, og det som gør, at der allerede nu er godt gang i salget på europæisk niveau og maskinen høster stor anerkendelse.DEN HER LØSNING ER BLANDT ANDET OPLAGT FOR BOGBRANCHEN. I STEDET FOR ALTID AT SKULLE BRUGE MERE UFLEKSIBEL OFFSET-PRODUKTION, VIL MAN KUNNE PRINTE BØGER LANGT MERE FLEKSIBELT OG DIGITALT. EN MULIGHED DER LINKER GODT OP MED ”PRINT ON DEMAND”-TENDENSEN I BOGBRANCHEN.

Rasmus Jakobsen,
Country Manager, Canon Danmark A/S

Vil du vide mere om hvordan VarioPrint i300 kan optimere dit printflow?

Tal med vores team

Se mere...