Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Elwe Special Promotions: Udviklingen af detailprint

Udfordringen

Printserviceleverandøren Elwe er baseret i Holland og specialiserer sig i butiksdisplays af høj kvalitet til detailmarkedet. Virksomheden er stolt af at kunne tilbyde kunderne en komplet service fra start til slut, fra det indledende design og proofing-processen helt frem til produktion, lagring og levering, med en række valgfri emballageservices.

Over 20 år har selskabets ry for kvalitet, effektivitet og kundeservice skaffet en række store kunder på hjemmemarkedet, herunder detailkæderne Albert Heijn og Jumbo. Traditionelt har deres kunder bestilt hundredvis eller endda tusindvis af displays ad gangen, noget som Elwes analoge printteknologi var fuldt udstyret til at håndtere.

Evolve, Elwe Special Promotions respond to the latest printing trends by reducing the time and cost of producing small print runs

"Vi havde ingen problemer med at håndtere 10 displays, eller endda 1.000. Men for vores kunder var de små oplag ofte for dyre."

Virksomheden besluttede derfor at opgradere til et hurtigere og mere effektivt digitalt printsystem, både for at fremme den fortsatte vækst i virksomheden, men også for at den kunne være mere fleksibel i forhold til kundernes behov.

Canons løsning

For Canon var løsningen indlysende: Océ Arizona 660 XT-flatbedprinteren er hurtig, brugervenlig og utroligt alsidig. Og, hvad der er lige så vigtigt, så leverer Océ VariaDot-billedteknologien den enestående billedkvalitet, som er nødvendig i Elwes butiksdisplays.

Fordele

Som Kirsten Van Brummen forklarer, har effekten af Arizona 660 XT været dramatisk, både hvad angår fleksibilitet og produktivitet:

"Vi er nu i stand til at undgå at gå på kompromis med kvalitet og leveringstid… og kan tilbyde butiksmaterialer i mindre volumener til konkurrencedygtige priser."

Evolve, Elwe Special Promotions attract new customers, using Canon’s business printing solutions

Kunderne har også været imponeret over virksomhedens evne til at udbyde bedre tilpasning af deres butiksdesigns, noget der ville have været uoverkommeligt dyrt med analog teknologi.

Men den største ændring er nok, at ved at producere små oplag og engangsprint billigere har Elwe kunnet tiltrække en helt ny vifte af kunder, ikke kun store detailkæder men små virksomheder og enkeltmandsvirksomheder. Kirsten Van Brummen bemærker, at: "Fordi vi kan levere butiksmaterialer fra blot et enkelt eksemplar, har vi nu en masse små kunder", som spænder fra "en kunde, der laver audioguidede ture til museer" til "apotekeren rundt om hjørnet".

Denne nye on-demand-printmodel til detailhandlen har hjulpet Elwe med at bryde fri af begrænsningerne ved analogt print, så virksomheden kan nå sine vækstmål. Og helt afgørende har virksomheden nu en partner, der, efterhånden som virksomheden vokser, kan hjælpe den med at klare enhver udfordring, de står overfor. Som Kirsten Van Brummen konkluderer:

"Vi modtager ofte krævende forespørgsler, og vi forventer derfor meget fra vores partnere. Canon er blevet en partner, der støtter os og tænker sammen med os til enhver tid."

Find ud af mere

Kontakt os

og find ud af, hvordan vi også kan hjælpe jeres virksomhed med at udvikle sig

Få mere at vide