Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Skab udvikling ved at udnytte the power of print fuldt ud

Udfordringer

Den professionelle printindustri er under udvikling, og nye udviklinger inden for digital produktion skaber nyt pres omkring efterspørgsel, differentiering og konkurrence.

Vores værktøjer og ekspertise kan hjælpe med at gøre disse udfordringer til nye spændende muligheder. Tilbyd kunderne innovative produkter og services som f.eks. 3D-print. Få adgang til nye markeder, og afdæk mere rentable indtjeningsmuligheder. Og øg fortjenesten ved at booste produktiviteten og reducere omkostningerne.

Print services provider Elwe specialises in producing high quality point-of-sale (POS) displays for the retail market.

Kundecase

Se, hvordan vi hjalp Elwe med at tiltrække nye kunder ved at reducere tiden og omkostningerne forbundet med produktion af små printoplag.

Få mere at vide

Kontakt os

for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med at udvikle sig

Få mere at vide

Kundeapplikationer

Som professionelle printeksperter tilbyder vi et bredt udvalg af printapplikationer, der dækker fem hovedområder: virksomhedskommunikation, publicering, reklame, emballage og industri.

Virksomhedskommunikation

I nutidens digitale verden er I tættere på jeres kunder end nogensinde før. Med de mange mulige kommunikationskanaler sikrer vores kundetilpassede og fuldt automatiske løsninger med variable data, at hver historie, som I fortæller ved hjælp af print, har maksimal effekt.

On demand-kommunikation

On demand-kommunikation
Forbedret printkvalitet og -ensartethed til lavere omkostninger og med mindre affald. Vores on demand-kommunikationsværktøjer hjælper med at optimere workflowet, så I kan øge produktiviteten og forkorte produktionstiden.

Publicering

Hvem siger, at mindre oplag ikke er økonomisk rentable? Vores digitale forretningsmodeller til forlæggere – små oplag, administration af hele processen, print-on-demand, selvpublicering, decentraliseret print og dynamisk publicering – gør print af bøger, tidsskrifter, aviser og manualer mere rentabelt, nu og i fremtiden.

Manuelt print og dokumentationsprint

Manuelt print og dokumentationsprint
Imponér kunderne ved at producere farvemanualer af høj kvalitet, som kan anvendes som marketingværktøjer, til opsalg eller til at øge brandloyaliteten. Ud over at reducere omkostningerne kan I gøre manuelt print hurtigere, så I kan reagere hurtigere på kundernes behov og holde produktdokumentationen opdateret.

Reklame

Til plakatkampagner med gennemslagskraft, iøjnefaldende skilte eller opsigtsvækkende indendørsgrafik kan vores teknologi og ekspertise hjælpe jer med at tage reklameprint til det næste niveau.

Plakatprint

Plakatprint
Øg produktiviteten ved at investere i et digitalt workflow med minimal opsætningstid, og print i sorterede sæt for at spare tid på efterbehandling. Vores plakatprintapplikationer giver jer mulighed for at tilbyde den individuelle tilpasning og efterbehandling, som kunderne efterspørger.

Print til indendørsdisplay

Print til indendørsdisplay
Ved at producere små oplag og engangsprint mere økonomisk forbedres produktionshastigheden, og produktionstiden reduceres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det giver jer flere muligheder for tilpasning, og vores teknologi gør det samtidig muligt at tilfredsstille flest mulige kundebehov.

Print til udendørsdisplay

Print til udendørsdisplay
Gør produktionen hurtigere, og reducér leveringstiden med vores end-to-end-workflows, samtidig med at I leverer forbedret printkvalitet. Ved at gøre små oplag og engangsprint mere omkostningseffektive, kan vi også hjælpe jeres med at tilbyde kunderne uendeige muligheder for at tilpasse deres udendørsbannere.

Emballage

Emballage er både den hurtigst voksende printsektor og samtidig en af dem med hårdest konkurrence, så det er vigtigt, at I skiller jer ud på markedet. Vores brancheførende digitale teknologi giver fleksibilitet gennem små oplag, optimerede workflows, prototypeprint og tilpasning af variable data, så jeres virksomhed får den afgørende konkurrencefordel.

Emballageprint

Emballageprint
Hold trit med kundeefterspørgslen ved at investere i et strømlinet digitalt workflow med minimal opsætningstid. Reduktion af omkostningerne forbundet med produktion af små oplag og engangsprint gør det også mere rentabelt for vores kunder at tilpasse deres designs samt teste og finpudse deres emballage før fremstilling.

Industri

Det, I producerer, ændrer sig fra dag til dag. Så I har brug for værktøjer, der er alsidige nok til at klare enhver opgave, og som kan klare de mest udfordrende krav om tilpasningsmuligheder. Med vores innovative UV-flatbed, efterbehandling og 3D-printteknologi kan I ikke blot imødekomme kundernes behov med lethed, men også tiltrække flere kunder ved at udvikle nye og spændende applikationer.

CAD/GIS-produktionsprint

CAD/GIS-produktionsprint
Fremstil print af høj kvalitet hurtigere og mere økonomisk, fra engangsprint til tusindvis af sorterede sæt tekniske tegninger. Vores teknologi sætter jer i stand til at holde trit med efterspørgslen og hjælper jer med at forbedre kundetilfredsheden ved at udvide jeres udvalg af CAD-print og efterbehandlingsservices.

Du vil måske også være interesseret i

  • Canon
  • ...
  • Services til printserviceleverandører – Udvikling