Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Skab udvikling ved at udnytte the power of print fuldt ud

Udfordringer

Den professionelle printindustri er under udvikling, og nye udviklinger inden for digital produktion skaber nyt pres omkring efterspørgsel, differentiering og konkurrence.

Vores værktøjer og ekspertise kan hjælpe med at gøre disse udfordringer til nye spændende muligheder. Tilbyd kunderne innovative produkter og services som f.eks. 3D-print. Få adgang til nye markeder, og afdæk mere rentable indtjeningsmuligheder. Og øg fortjenesten ved at booste produktiviteten og reducere omkostningerne.

Print services provider Elwe specialises in producing high quality point-of-sale (POS) displays for the retail market.

Kundecase

Se, hvordan vi hjalp Elwe med at tiltrække nye kunder ved at reducere tiden og omkostningerne forbundet med produktion af små printoplag.

Få mere at vide

Kontakt os

for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med at udvikle sig

Få mere at vide

Kundeapplikationer

Som professionelle printeksperter tilbyder vi et bredt udvalg af printapplikationer, der dækker fem hovedområder: virksomhedskommunikation, publicering, reklame, emballage og industri.

Virksomhedskommunikation

I nutidens digitale verden er I tættere på jeres kunder end nogensinde før. Med de mange mulige kommunikationskanaler sikrer vores kundetilpassede og fuldt automatiske løsninger med variable data, at hver historie, som I fortæller ved hjælp af print, har maksimal effekt.

Transaktionsbaseret kommunikation

Transaktionsbaseret kundekommunikation
Gør jeres transaktionsbaserede e-mailkommunikation mere effektiv ved at investere i den nyeste digitale teknologi. Vores værktøjer sætter jer i stand til at printe i farver hurtigere og mere økonomisk og samtidig producere transaktionsbaserede dokumenter af høj kvalitet, der er mere målrettede og har større salgsfremmende værdi.

On demand-kommunikation

On demand-kommunikation
Forbedret printkvalitet og -ensartethed til lavere omkostninger og med mindre affald. Vores on demand-kommunikationsværktøjer hjælper med at optimere workflowet, så I kan øge produktiviteten og forkorte produktionstiden.

Direct mail-print

Direct mail-print
Få højere produktivitet, reducér omkostninger og yd bedre kundeservice ved at behandle mail hurtigere og mere effektivt. Find ud af, hvordan vores innovative løsninger til direct mail-print hjælper dig med at vinde kunder og udvide din virksomhed.

Publicering

Hvem siger, at mindre oplag ikke er økonomisk rentable? Vores digitale forretningsmodeller til forlæggere – små oplag, administration af hele processen, print-on-demand, selvpublicering, decentraliseret print og dynamisk publicering – gør print af bøger, tidsskrifter, aviser og manualer mere rentabelt, nu og i fremtiden.

Digitalt bogtryk

Digitalt bogtryk
Tilbyd forlæggere hurtigere leveringstider, et større udvalg af oplag og en mere effektiv forsyningskæde med færre ukurante varer ved at bruge vores services til digitalt bogtryk. Ved at tilbyde services såsom administration af hele bogprocessen kan I også hjælpe forlæggere med at øge indtægterne fra backlist-titler.

Avisprint

Avisprint
Håndtér skiftet fra reklame til oplagsomsætning ved at levere omkostningseffektiv daglig omdeling af aviser i afsides områder eller på centrale placeringer med vores avisprintteknologi. Vi kan også hjælpe jer med at øge læserloyaliteten ved at udvikle mere hyperlokalt og målgrupperelevant indhold.

Print af manualer og dokumentation

Print af manualer og dokumentation
I kan holde trit på et konkurrencepræget marked og forbedre jeres indtjening ved at fremstille dokumentation og manualer af høj kvalitet hurtigere og mere effektivt.

Produktionsfotoprint

Produktionsfotoprint
Øg avancerne og jeres markedsandel ved at fremstille et bredere udvalg af kvalitetsfotoprodukter til lavere omkostninger. Vores digitale produktionsprintteknologi og -processer kan også hjælpe jer med at reducere mængden af affald og jeres virksomheds påvirkning på miljøet.

Reklame

Til plakatkampagner med gennemslagskraft, iøjnefaldende skilte eller opsigtsvækkende indendørsgrafik kan vores teknologi og ekspertise hjælpe jer med at tage reklameprint til det næste niveau.

POS- og plakatprint

POS- og plakatprint
Oplev en hurtigere og mere fleksibel måde til at lave iøjnefaldende plakater og skilte. Vind flere kunder ved at investere i et digitalt workflow med minimal opsætningstid og maksimale muligheder for personlig tilpasning.

Indoor Display Printing

Indoor Display Printing
Skab vækst ved at reducere omkostningerne til fremstilling af personlige og brugerdefinerede displays. Find ud af, hvordan vores værktøjer til print af indendørsdisplays hjælper jer med at holde jer foran konkurrenterne.

Outdoor Display Printing

Outdoor Display Printing
Find ud af, hvordan vores teknologi til print af udendørsdisplays kan hjælpe jer med at skaffe flere ordrer og forbedre jeres indtjening ved at reducere omkostningerne og samtidig tilbyde kortere leveringstider og større brugertilpasning.

Print til boligindretning

Print til boligindretning
Oplev fremtiden inden for boligindretning ved at fremstille kvalitetsprodukter med høj avance og maksimal mulighed for brugertilpasning.

Emballage

Emballage er både den hurtigst voksende printsektor og samtidig en af dem med hårdest konkurrence, så det er vigtigt, at I skiller jer ud på markedet. Vores brancheførende digitale teknologi giver fleksibilitet gennem små oplag, optimerede workflows, prototypeprint og tilpasning af variable data, så jeres virksomhed får den afgørende konkurrencefordel.

Emballage

Emballageprint
Hold trit med kundeefterspørgslen ved at investere i et strømlinet digitalt workflow med minimal opsætningstid. Reduktion af omkostningerne forbundet med produktion af små oplag og engangsprint gør det også mere rentabelt for vores kunder at tilpasse deres designs samt teste og finpudse deres emballage før fremstilling.

Industri

Det, I producerer, ændrer sig fra dag til dag. Så I har brug for værktøjer, der er alsidige nok til at klare enhver opgave, og som kan klare de mest udfordrende krav om tilpasningsmuligheder. Med vores innovative UV-flatbed, efterbehandling og 3D-printteknologi kan I ikke blot imødekomme kundernes behov med lethed, men også tiltrække flere kunder ved at udvikle nye og spændende applikationer.

Print af foto og kunst

Storformatprint
Print små oplag og engangsprint hurtigere og til en lavere pris med kortere leveringstider, og uden tab af billedkvalitet. Vores storformatprintservices sætter jer i stand til at tilbyde kunderne maksimale muligheder for brugertilpasning samt en række avancerede indretningsprintapplikationer.

Industrielt og funktionelt print

Industrielt print
Producér små oplag og engangsprint hurtigere og mere økonomisk, uden at gå på kompromis med kvaliteten, ved at investere i en strømlinet digital proces. Vores industrielle printværktøjer giver jer også mulighed for at tilbyde kunderne maksimale muligheder for at tilpasse deres design samt en række efterbehandlingsservices af høj kvalitet.

CAD/GIS-produktionsprint

CAD/GIS-produktionsprint
Hold trit med et konkurrencepræget marked ved at producere plantegninger, kort og tegninger af høj kvalitet hurtigere og mere økonomisk. Med vores avancerede CAD/GIS-printløsninger kan I udvikle jeres virksomhed.

Du vil måske også være interesseret i

  • Canon
  • ...
  • Services til printserviceleverandører – Udvikling