ARTIKEL

Bording Link løfter niveauet for intelligente tryksager og print sammen med Canon

Bording Link løfter niveauet for intelligente tryksager og print sammen med Canon

Océ Colorstream 6500 fra Canon gør Bording Link i stand til at være et skridt foran på et marked, hvor kunderne i stigende grad efterspørger individuelt tilpassede løsninger. 
 
Bording Link har de sidste mange år oplevet, hvordan deres kunders fokus mere og mere drejer sig om løsninger, som er unikke og får dem til at skille ud blandt konkurrenterne. Det passer godt overens med den strategi som Bording Link har arbejdet efter de seneste par år. BORDING LINK HAR GENNEM EN ÅRRÆKKE INVESTERET I DIGITAL PRODUKTIONSTEKNOLOGI OG IT-PROCES VÆRKTØJER FOR AT HAVE EN STÆRK POSITION I FREMSTILLING AF INTELLIGENTE TRYKSAGER OG PRINT. MED DE SENESTE UDVIKLINGER VI HAR SET MED INKJET-TEKNOLOGI, SER VI EN PRINTKVALITET HELT I NIVEAU MED OFF-SET TRYK.

Kim Hansen,
Administrerende direktør i Bording Link

Disse teknologiske landvindinger er netop, det som har motiveret Bording Link til at investerer i Canons Océ ColorStream 6500. ”Vi har valgt denne Océ Canon 6500 dels på grund af en god printkvalitet, og fordi vi har behov for at kunne samle off-set trykte og printede løsninger i samme produkt, uden at der bliver kvalitetsforskelle på siderne. Vi føder maskinen i ruller og har mulighed for out-put både i rulle og ark. Ud over det har vi naturligvis vurderet ud fra en række andre features på maskinen, service og pris.” fortæller Kim Hansen. 
 
Med et væld af efterbehandlingsmuligheder på udstyr fra Hunkler, har Bording Link fået en helstøbt og særdeles effektiv løsning, som allerede viser sin værdi. EFTER AT HAVE HAFT MASKINEN I DRIFT ET PAR MÅNEDER KAN VI KONSTATERE AT PRINTEREN OG EFTERBEHANDLINGEN KØRER FULD TILFREDSSTILLENDE OG VI OPLEVER ALLEREDE EN RÆKKE AF DE GEVINSTER VI HAR KALKULERET FORUD FOR KØBET.

Kim Hansen,
Administrerende direktør i Bording Link

Hos Canon er der stor tilfredshed med at Bording Link, som kunde er så fremsynet i deres strategi, samt at de er i stand til at få maskinen til at passe så perfekt i deres set-up. Bording Link lidt af en ”best-practice”-kunde de har om nogen forstået, udnytte den nyeste teknologi til at give kunderne lige præcis, det som de efterspørger. Bording Link viser, hvor effektivt det kan være, når firmaer udnytter maskinernes forcer og koordinerer virksomhedens strategi med en fremsynet investeringspolitik.

Find ud af, hvordan du får fat i den nyeste printteknologi.

Tal med vores team