ARTICLE

Managed Print Services

Få hjælp til at sikre jeres kontor

Download her

Ved I hvor sikre jeres printere, netværk og dokumenter er?

  • Hvor sikre er jeres printere? Fx Kan brugere få fri adgang til jeres printere?

  • Kan jeres printere bringe jeres netværk i fare? Fx Kan gæster printe og scanne uden at bringe jeres netværk i fare?

  • Hvor sikre er jeres dokumenter? Fx Kan I spore printede dokumenters oprindelse?

Enhver virksomhed håndterer fortrolige dokumenter som kontrakter, lønsedler, kundedata, forskningsplaner m.m. Hvis dokumenter skulle falde i de forkerte hænder, kan det medføre alt fra et beskadiget omdømme til store bøder eller endda retssager.


Download vores brochure – ’Beskyttelse af jeres kontor’ – og få gennemgået, hvad I skal være opmærksomme på for et beskyttet kontor.


Download her


Beskyttelse af kontoret er en af punkterne vi gennemgår med jer i vores grundige printanalyse. Læs mere nedenunder.

En mand viser funktionen My Print Anywhere - hent dit print på en hvilken som helst canon printer.

Det siger vores kunder 

"Som beslutningsgrundlag var Canons printanalyse uovertruffen."

~ Henrik Bertramsen
It Chef, Kræftens Bekæmpelse


Canons printanalyse:

Printanalysen bruges til at få en forståelse af jeres printsetup, så jeres printsetup kan tilpasses jeres præcise behov og samtidig sikres bedst mulig mod de farer, der findes for det digitale kontor i dag.


Printanalysen gennemgår:

Sikkerhed. Hvor sikre er jeres printprocesser, så fortrolige og personfølsomme dokumenter er beskyttede og håndteres korrekt?

Produktivitet. Hvor godt understøtter jeres printinfrastruktur brugerne og outputprocesser, så alle medarbejdere har de muligheder, som de har brug for?

Integration. I hvor stor udstrækning understøtter jeres printinfrastruktur processerne for dokumenthåndtering m.v., og hvor godt passer den til måden, som jeres personale arbejder på?

Bæredygtighed. Kunne der foretages ændringer med henblik på at reducere jeres indvirkning på miljøet f.eks. med hensyn til strøm- og papirforbrug?

Omkostningskontrol. Det handler ikke blot om at bruge færre penge men også om at sikre, at omkostningerne til driften af jeres printmiljø holdes under kontrol.


Canons printanalyse er gratis indtil den 22.12.2022. Bestil en analyse via linket ’Tal med vores team’ nederst på siden eller download eksempel på en printanalyse herunder.

Canons printanalyse er en del af vores løsning ’Managed Print Services’. Læs mere om Managed Print Services under ’Se mere’ sektionen.

Download et eksempel på Canons printanalyse

Se mere

Vil du høre mere om Canon Managed Print Services

TAL MED VORES TEAM