ARTIKEL

4 fordele ved follow me print

GettyImages

Hvad er en ”Follow Me”- løsning?

Som standard foregår udskrivningsprocessen således, at udskriftsjobbet frigives fra en computer, som sender det til en bestemt printer, hvor det straks bliver udskrevet. Med en follow me-software sender du i stedet udskriftsjobbet til din egen personlige udskriftskø, hvor det opbevares, indtil jobbet frigives på en hvilken som helst printer. Udskriftsjobbet frigives ved, at brugeren identificerer sig ved enheden, f.eks. ved at indtaste en adgangskode eller registrere sit ID-kort.

Hvis I er usikre på, om en follow-me-løsning er den rette løsning for jer, kan I læse om fordelene her:

1. Compliance

En follow me-løsning understøtter jeres compliance-strategi, især når det kommer til håndhævelse af GDPR-loven. Jeres printer udgør en risiko, som nemt kan overses i de daglige arbejdsgange - har du f.eks. glemt, at du har udskrevet et dokument, og nu ligger det i udskriftsbakken, så alle kan se det? Og måske har en anden medarbejder endda ved et uheld taget det med sig?

Da dokumentet opbevares i din personlige udskriftskø, indtil dokumentet faktisk bliver udskrevet og brugt, undgår du, at uautoriserede personer får adgang til følsomme oplysninger.

2. Reducer spild og ressourcer

Med en follow-me løsning opnår I et mere bæredygtigt print. Du har sikkert oplevet at glemme, at du har sendt et dokument til udskrivning, eller at du er kommet til at trykke print flere gange. Med en follow me-løsning undgår I unødigt print, og derved mindskes jeres forbrug af blæk og papir, da udskrivningen skal bekræftes en ekstra gang, før dokumentet kan printes.

De fleste follow-me løsninger tilbyder også en kontrolfunktion, hvor I kan overvåge og administrere jeres omkostninger samt oprette brugsrapporter, så I altid har et overblik over jeres printforbrug.

3. Spar tid og opnå fleksibilitet

Udskriv når som helst og hvor som helst. Mange virksomheder har efterhånden implementeret hybride arbejdsmodeller, og det betyder, at vores IT-systemer også skal være fleksible. Fordi udskriftsjobbet følger brugeren og ikke enheden, kan du udskrive, uanset hvor du er, når det passer dig.

På den måde undgår I også kø og ventetid ved printeren, da du altid kan vælge den nærmeste tilgængelige printer.

4. Sikkerhed

uniFLOW Online, Canons egen cloud baseret follow me-løsning, giver jer mulighed for at begrænse og tillade adgange til forskellige enheder og funktioner, hvilket styrker jeres dokumentsikkerhed.

UniFLOW online understøtter mikrosegmentering og kan derfor indgå i en Zero Trust strategi. Pc’er og printere er isoleret, og behøver derfor ikke at være forbundet på det interne netværk. Så hvis en enkelt bruger rammes af malware, kan det ikke sprede sig til resten af virksomheden. Desuden krypteres alle data og al kommunikation automatisk i skyen, så de ikke kan tilgås eller læses af uautoriserede personer.

Er du interesseret i at finde ud af, om uniFLOW Online er den rette løsning for jer?

Læs mere

Relaterede løsninger

  • UniFLOW Online

    uniFLOW Online er en avanceret software til håndtering af print og scanning, der udnytter styrken i cloud'en.

  • UniFLOW

    En lokalt integreret softwareløsning til at administrere alle jeres print- og scanningsworkflows og -enheder

  • Therefore Online

    Udnyt alle fordelene ved Therefore™-software til information management uden besværet og de umiddelbare omkostninger ved at eje og vedligeholde en server.