BLIV KLOGERE PÅ DIT DIGITALE POTENTIALE

Mange virksomheder har et kæmpe uforløst digitalt potentiale. Og de går derfor glip af forbedret produktivitet, reducerede omkostninger, øget sikkerhed og et mindre klimaaftryk. Og det er præcis dét potentiale, vi kan hjælpe dig med at få indfriet.
Canon Camera

FÅ INDFRIET DIT DIGITALE POTENTIALE

Mange virksomheder har fortsat et kæmpe uforløst digitalt potentiale. Og sandsynligheden taler for, at du er én af dem. Heldigvis kan vi hos Canon hjælpe dig og din virksomhed sikkert videre – og den første rådgivende dialog er helt uforpligtende.

Men for at vores eksperter kan få det bedst tænkelige udgangspunkt for en skræddersyet rådgivning, har vi i første omgang brug for at vide lidt mere om dig og din virksomhed. Derfor vil det glæde os, hvis du vil udfylde formularen nedenfor. På forhånd tak for hjælpen.

RAPPORT – DET DIGITALE POTENTIALE (LÆSETID 10 MIN.)

11 Spørgsmål til IT- og økonomichefer om realisering af deres digitale potentiale

Hvor langt er danske virksomheder med digital transformation? Er de lige så langt som de selv tror? Er der stadig et digitalt potentiale? Og i så fald, hvor ligger det gemt? Det besluttede vi os for at undersøge, hvilket der kom en spændende og indsigtsfuld rapport ud af.

Har I styr på den digitale transformation?

Fordele

FORDELE VED AT INDFRI DIT DIGITALE POTENTIALE MED CANON

For jeres organisation:
AdobeStock_194129201_16x9R
 • Styrk informationssikkerheden

  Teknologier og services hjælper med at bevare data- og informationssikkerheden, overholde lovmæssige krav og opretholde forretningskontinuitet i ethvert arbejdsmiljø

 • Styrk digitaliseringen og produktiviteten

  Sæt fat på jeres digitale transformation med en effektiv, fremtidssikret print- og scanningsinfrastruktur for forbedret integration af papir- og digitale workflows

 • Forbedr samarbejde og mobilitet

  Administrér, hent, del og print dokumenter fra hvor som helst med cloud-tilsluttede enheder, løsninger og services

 • Styrk jeres cloud strategi

  Sæt fart på overgangen til en hybrid arbejdsmodel med et økosystem, der giver jeres medarbejdere mulighed for at udføre deres arbejde hvor som helst, og dermed sikre fleksibilitet og produktivitet

 • Case Studies: Læs hvordan vi har hjulpet andre

 • Trevia

  Trevia strømlinede adgangen til kontrakter og dokumenter

  Trevia var udfordret på overblikket over eksisterende og tidligere kontrakter – både internt og eksternt. Hvor var de seneste? Og hvilket tilbud havde en kunde fået? En forhindring i forhandlinger, men i den grad også en tidsrøver.

 • Fuglsang

  Fuglsang har digitaliseret deres håndtering af kreditorbilag

  I takt med øgede forretningsaktiviteter havde Bryggeriet S.C. Fuglsang A/S behov for en moderne og effektiv platform til håndtering af kreditorbilag.

 • Dagrofa

  Dagrofa sparer 316.000 stykker papir om måneden

  Dagrofa havde behov for en fleksibel og intelligent løsning til håndtering af fragtpapirer og fakturaer, mens de bibeholdt et samlet overblik over virksomhedens daglige printproces.

 • HB trapper

  HB Trapper har digitaliseret og optimeret deres økonomistyring

  HB Trapper havde behov for at implementere en løsning til digitalisering og optimering af den daglige økonomistyring. Det fik de med en NOVA-løsning.

 • DOT

  DOT A/S effektiviserer og automatiserer deres scanningsprocesser med en uniFLOW Scan-løsning

  DOT A/S havde behov for at optimere scanningsprocessen af følgesedler. I dag bruger de også løsningen til kvitteringer og medarbejderdokumenter såsom kontrakter.

 • Se eller gense vores reklamefilm om det digitale potentiale

  Få hjælp til at realisere dit digitale potentiale – helt uforpligtende