Hero

Colorado 1640

64" rulle-til-rulle-printer med UVgel, som kombinerer kvalitet, produktivitet og rentabilitet.

Få mere at vide

Set print free

Uanede printmuligheder

Udvid din horisont, og se enestående kvalitet, produktivitet og alsidighed i aktion.

En revolutionerende R2R-printer med unik UVgel-teknologi

Optimér produktivitet, kvalitet, fleksibilitet og driftsomkostninger med én innovativ 64" rulle-til-rulle-printer, som har Canons avancerede UVgel-teknologi og næste generations automatiseringsfunktioner. Ideel til skiltning og grafik.

Se alle specifikationer

Colorado 1640

Se alle funktioner

Revolutionerende produktivitet

Konsekvent hurtigt output og uovertruffen automatisering sikrer hurtig produktionstid, hvilket kun tidligere var muligt med flere rulle-til-rulle-printere eller en større flatbed-printer.

Colorado 1640
Outstanding Quality

Enestående kvalitet

Producerer ubesværet fremragende kvalitetsprint i høj opløsning med den bredeste farveskala og høj gentagelsesnøjagtighed takket være avanceret UVgel-blækteknologi.

Colorado 1640

Uovertruffen alsidighed

Oplev uovertruffen fleksibilitet til håndtering af flere opgaver på én enhed. Print smukt på det bredest mulige udvalg af medier, endnu lavere omkostninger, tynde eller varmefølsomme medier.

Low cost of operation

Lave driftsomkostninger

Nyd de laveste driftsomkostninger i klassen og et glimrende investeringsafkast takket være et reduceret blækforbrug på op til 40 % og en besparelse på arbejdsomkostninger på ca. 30 %.

Hurtig og effektiv blækstråling

UVgel-teknologien anvender blækstråling på mediet for at levere perfekte billeder med høj gentagelsesnøjagtighed ved høj hastighed. Printer 159 m²/time til medier som f.eks. udendørs skilte eller bannere og endda 40 m²/time på det højeste kvalitetsniveau til f.eks. indendørs nærbilleder.

Fast Efficient Ink Jetting

Fremragende kvalitet

Fantastiske resultater er garanteret på næsten alle medier takket være UVgel-teknologien, som leverer konsekvent fremragende kvalitet med præcise, skarpe dråber, kraftig farvemætning, nøjagtige hudtoner og et blankt udseende.

Excellent Quality

Produktspecifikationer

2 ruller med automatisk fremføring og skift*

Piezoelektrisk UVgel-inkjet

Maksimumhastighed op til 159 m2/time

UV LED-hærdning

CMYK

600 x 1800 dpi

Automatisk vedligeholdelse

Rullebredde op til 64"

Se alle specifikationer

Colorado 1640

* afhængigt af medietype