Birdwatching binoculars
alt text goes here

FUGLEOBSERVATIONS-
KIKKERTER

Højtydende kikkerter til at kigge på fugle og dyr i naturen.

Canons kvalitet og ydeevne

Alle vores fuglekikkerter tilbyder Canons præcisionsoptik og en optisk billedstabilisator, som leverer en behagelig og afslappet oplevelse på fugleturen ved længere tids brug.

Kom så tæt på, du vil

Vores kikkerter med forstørrelse på 8x til 10x kan tages med på almindelige fugleture. Mere lysstærke kikkerter med samme forstørrelse er bedre i svagere lys, mens modellerne med 12x og 14x forstørrelse er gode til at kigge på mindre fugle eller dyr i naturen på afstand.*

8x to 10x binocular

Nyd en lysere visning

Jo mere lys, kikkerten indfanger, jo lysere bliver visningen. Vores 10x42L IS WP-kikkert har førsteklasses Canon L-serie-optik og giver et klart synsfelt, hvilket gør den ideel til fugleture i mørke eller under dårlige lysforhold.

10x42L IS WP binoculars

Superstabil visning

Nyd en superstabil håndholdt visning samt nem identifikation og sporing af fugle med høj forstørrelse – selv mens de flyver – takket være Canons optiske billedstabilisator (IS), som giver præcis korrektion af mange forskellige typer af bevægelser og rystelser.

Få mere at vide

A super steady view

Kom tættere på i fantastisk kvalitet

Identificér nemt fugle ved alle forstørrelser takket være Canons præcisionsoptik med lav forvrængning, Porro II-prismeoptik og Super Spectra-belægning, der leverer en klar, skarp og detaljeret visning.

Canon precision optics

Se i alt slags vejr

Vores avancerede vandtætte 10x42L IS WP-kikkert kan klare de mest krævende forhold, med vejrbestandig forsegling efter japanske industristandarder (JIS7). Andre modeller har en holdbar, gribevenlig, gummibelagt overflade og forskellige niveauer af vejrbestandig forsegling.

waterproof 10x42L IS WP

Se tingene i et bredere perspektiv

Kikkerter med lavere 8x til 10x forstørrelse giver en bredere visning, så det er nemmere at se fugle på lang afstand, der bevæger sig hurtigt. Kikkerter med samme forstørrelse forstørrer motiver i samme omfang, men nogle har et bredere synsfelt med flere omgivende detaljer.

See a wider view 8x to10x binoculars

Anbefalede fuglekikkerter

Vælg mellem en række forstørrelser for den bedste fugleobservationsoplevelse til dig.

Andre aktiviteter

Se vores komplette udvalg af kikkerter, og få de oplysninger du skal bruge for at vælge den rigtige kikkert til dig.

* De viste billeder er kun til illustration.

Relaterede produkter