BINOCULARS FOR RACING AND SPORTING EVENTS
alt text goes here

KIKKERTER TIL
VÆDDELØB OG
SPORTSBEGIVENHEDER

Følg med i alt det, der sker ved sportsbegivenheder som hestevæddeløb, motorløb eller flyopvisninger.

Kom tættere uden besvær

Vores kompakte og bærbare væddeløbskikkerter bringer dig tættere på. En optisk billedstabilisator sikrer superstabil håndholdt visning, mens en bred synsvinkel gør det nemmere at holde øje med banen eller himlen og følge motiver i hurtig bevægelse.

Kom så tæt på, du vil

Forstørrelser fra 8x til12x er ideelt til udendørs sportsbegivenheder. Ved flyopvisninger eller andre steder, hvor du befinder dig langt fra motivet, er større 10x og 12x forstørrelser ideelle, mens 8x forstørrelse er et godt valg til indendørs arrangementer.

Get as close as you need

Superstabil håndholdt visning

Slap af på væddeløbsbanen med en superstabil håndholdt visning takket være Canons optiske billedstabilisator (IS), som modvirker af en lang række forskellige typer bevægelser og rystelser. Det er nemt at identificere og følge motiver i hurtig bevægelse med glidende panorering.

Super steady handheld viewing

Fantastisk kvalitet fra kant til kant

Vores kikkerter til sportsbegivenheder kommer tættere på handlingen i klare og skarpe detaljer, takket være Canons præcisionsoptik og Super Spectra-belægninger. Field Flattener-elementet sikrer en detaljeret visning fra kant til kant og reducerer overanstrengelse af øjnene.

Canon precision optic

Let, komfortabel betjening

Et afbalanceret design sikrer komfortabel og nem håndtering i længere tid. Store gummiøjestykker kan foldes tilbage, hvis du bærer briller, og dioptrijusteringen tilpasser optikken til dit syn. En strop og bæretaske beskytter din kikkert.

Easy comfortable operation

Anbefalede kikkerter til sportsbegivenheder

Vælg mellem en række forskellige forstørrelsesgrader, der fører dig tættere på begivenhederne.

Andre aktiviteter

Se vores komplette udvalg af kikkerter, og få de oplysninger du skal bruge for at vælge den rigtige kikkert til dig.

Relaterede produkter