TRAVEL BINOCULARS
alt text goes here

REJSE-
KIKKERTER

Rejs let med vores mest bærbare, stabiliserede kikkerter.

Lette at tage med og nemme at bruge

Vores kompakte kikkerter er velafbalancerede og nemme at have med, og de tilbyder stabilitet og klarhed med et udvalg af forstørrelser. Brug dem i længere perioder eller lejlighedsvis på dine rejser.

Rejs let

8x25 IS er vores letteste kikkert. Den vejer 480 g og kan nemt være i en taske eller lomme. De store 10x30 IS II, 12x36 IS III og 10x32 IS vejer henholdsvis 600 g, 660 g og 780 g, men tilbyder større forstørrelse og en bredere visning, hvilket er velegnet til safari.

Travel light

Superstabil visning

Nyd en mere behagelig visning fra en bil eller båd i bevægelse, eller når du går omkring. Canons optiske billedstabilisator (IS) korrigerer for mange former for bevægelse for at give dig en superstabil og klar visning samt mindre belastning af øjnene.

A super steady view

Ideelle til eventyr, rejser, teaterstykker, koncerter

Kompakte kikkerter er den perfekte rejseledsager og er ideelle til at se på fjerne skylines og identificere dyr i naturen. Eller brug dem indendørs ved for eksempel teaterstykker eller koncerter for at få samme udsigt til forestillingen som på forreste række.

Compact binoculars

Kom tættere på i fantastisk kvalitet

Takket være Canons optiske ekspertise kan du nyde en klar og detaljeret visning. Du kan desuden justere hver kikkert til dit syn og nemt holde på modeller med højere forstørrelser, når du har handsker på, takket være et gummibelagt greb.

Canon’s optical expertise

Anbefalede kikkerter til rejsebrug

Vælg blandt vores mest bærbare, stabiliserede kikkerter for den bedste rejseoplevelse.

Andre aktiviteter

Se vores komplette udvalg af kikkerter, og få de oplysninger du skal bruge for at vælge den rigtige kikkert til dig.

Relaterede produkter