Om Canon

Beriger liv og erhverv gennem billedoplevelser. Alt, hvad vi foretager os, uanset hvor vi gør det, begynder med dette.
about canon

Om Canon

Vi er en førende teknologivirksomhed, der blev grundlagt i 1937, og vi er dedikeret til at hjælpe folk med at gentænke og flytte grænserne for, hvad der er muligt via billedbehandling.

Vores fortsatte innovation har holdt os på forkant med fremragende billedbehandling i hele vores 80-årige historie, hvilket har gjort det muligt for os at udvikle brancheførende teknologi, der understøtter fremtidige krav fra fotografer, videofotografer, kontormedarbejdere, professionelle printere, eksperter i medicinsk billedbehandling og meget mere.

Vi anvender vores billedteknologier til at gå ud over det rige udvalg af vores eksisterende produkter for at udvikle nye forretningsområder, hvor vores billedteknologi kan flytte grænserne for, hvad der er muligt. Dette fører os til satellitudvikling, medicinske fremskridt, voksende muligheder for print- og industriudstyr samt netværksvideokameraer, som bidrager til at opbygge intelligente byer. Canons kernestyrke inden for optik og billedbehandlingsteknologi bidrager også til fremskridt inden for astronomi.

Ved konstant at tackle nye udfordringer er vi overbeviste om, at vi kan opretholde vores virksomhedsfilosofi "Kyosei", som formidler vores dedikation til at se alle mennesker, uanset race, religion eller kultur, leve harmonisk og arbejde sammen til fælles bedste og bidrage til et fremgangsrigt samfund.

Læs vores Canon-historie for at få mere at vide om virksomheden og brochuren Canon Frontier for at se vores fremskridt inden for teknologi, forskning og udvikling. Du kan finde flere oplysninger om historien om Canon ved at besøge vores globale webside.
INNOVATION

Om Canon Europa

Vi bidrager med ca. en fjerdedel af Canons globale årlige indtægter. Canon Europe er beliggende i London, England og Amstelveen, Holland og håndterer regionale salgs- og marketingaktiviteter for Europa, Mellemøsten og Afrika. Canon Europe og deres koncernselskaber beskæftiger over 13.300 mennesker på cirka 120 markeder i hele regionen.

Vores virksomheds historie

I EMEA-regionen har vi været i branchen i over 60 år, og vores formål er at bruge billedbehandling til at forandre vores verden.

A young girl of colour stands in front of a wall of blue corrugated metal. She has a big smile and is clasping her hands together in delight

Canons forsknings- og produktionsfaciliteter i Europa

Derudover har Canon en række forsknings- og produktionsfaciliteter i Europa, Mellemøsten og Afrika, der bringer innovation og nye løsninger til vores vigtigste forretningsområder:

 • Axis Communications

  Forskning og udvikling indenfor videonetværksløsninger.

 • BriefCam Ltd.

  Videoanalyseløsninger til at omdanne video til søgbar, handlingsorienteret og kvantificerbar intelligens.

 • Canon Bretagne

  Producerer, fremstiller, genbruger og fylder tonerpatroner i hele Europa.

 • Canon France Research Centre

  Forskning og udvikling af netværks- og kommunikationsteknologier til transmission og tilslutningsmuligheder indenfor videodatabehandling i høj kvalitet med store volumener: og overvågningskamerasystemer og -teknologier.

 • Canon Giessen

  Service- og supportcenter, herunder genfremstilling og reparation af kopimaskiner og kameraer.

 • Canon Medical Research Europe Ltd.

  Forskning og udvikling af støttesystemer og AI-automatisering til kliniske beslutninger.

 • Canon Ophthalmic Technologies

  Leverer banebrydende billedteknologi og er en vigtig leverandør af software, som anvendes i moderne udstyr til øjendiagnostik.

 • Canon Production Printing Germany

  Forskning og udvikling, fremstilling, salg og distribution af printere med meget høj hastighed, hjælpeudstyr, software og forbrugsartikler

 • Canon Production Printing Netherlands

  Forskning og udvikling af kommercielle storformatprintere, medium- og højhastighedsprintere til kontorbrug, forbrugsvarer osv.

 • Milestone Systems

  Forskning og udvikling inden for videostyringsløsninger.

 • NT-WARE

  Udvikling og salg af løsninger til print- og scanningsstyring.

 • Canon Camera

  Canon-koncernens virksomheder i Europa

  Vi har den bredeste portefølje indenfor optisk teknologi og er fortsat førende på verdensplan inden for branchen. Det gør vi med en række koncernselskaber, der tilbyder deres ekspertise inden for software, videonetværksløsninger, print og medicinsk forskning for at bidrage med den mest innovative billedteknologi på markedet.

  Du vil måske også være interesseret i

  Kontakt os

  Sådan kontakter du os.