About Canon Hero

Om Canon

Canon er en global leverandør af digital billedteknologi. Canon blev grundlagt i Japan i 1937, og vi har mere end 187.000 medarbejdere i marketing- og produktionsfaciliteter over hele Japan, Amerika, Europa, Asien og Oceanien. 

Om Canon

Canon er det førende navn inden for billedbehandling og har været det i de sidste 80 år. Vi er den førende leverandør af digitale billedbehandlingsløsninger til forbrugere, business-to-business og industri. Fokus på teknologi er en del af Canons virksomhedsfilosofi, og vi er dedikerede til at hjælpe folk med at gentænke, hvad der er muligt gennem billeder.


Vi anvender vores billedteknologier til at gå ud over det rige udvalg af vores eksisterende produkter for at udvikle nye forretningsområder, hvor vores billedteknologi kan flytte grænserne for, hvad der er muligt. Dette fører os til satellitudvikling, medicinske fremskridt, voksende muligheder for print- og industriudstyr samt netværksvideokameraer, som bidrager til at opbygge intelligente byer. Canons kernestyrke inden for optik og billedbehandlingsteknologi bidrager også til fremskridt inden for astronomi.


Ved konstant at tackle nye udfordringer er vi overbeviste om, at vi kan opretholde vores virksomhedsfilosofi "Kyosei", som formidler vores dedikation til at se alle mennesker, uanset race, religion eller kultur, leve harmonisk og arbejde sammen til fælles bedste og bidrage til et fremgangsrigt samfund.


Læs vores Canon-historie for at få mere at vide om virksomheden og brochuren Canon Frontier for at se, hvordan vi realiserer vores fremskridt inden for teknologi, forskning og udvikling. Du kan finde flere oplysninger om historien om Canon ved at besøge vores globale webside.

Canon Europe

Om Canon Europe

Canon Europe blev etableret i 1957 og er et af firmaets tre regionale hovedkvarterer, der bidrager med omkring en fjerdedel af Canons globale årlige omsætning. Canon Europe er beliggende i London, England og Amstelveen, Holland og håndterer regionale salgs- og marketingaktiviteter for Europa, Mellemøsten og Afrika. Canon Europe og deres koncernselskaber beskæftiger over 13.500 mennesker på cirka 120 markeder i hele regionen.

Se vores virksomheds historie

Canons forsknings- og produktionsfaciliteter i Europa

Derudover har Canon en række forsknings- og produktionsfaciliteter i Europa, Mellemøsten og Afrika, der bringer innovation og nye løsninger til vores vigtigste forretningsområder:


  • Canon Research Centre France S.A.S fokuserer på højtydende kommunikationsnetværk, video i høj kvalitet, databehandling og webprotokoller.
  • Canon Bretagne i Frankrig producerer, fremstiller og fylder tonerpatroner til hele Europa, og de håndterer også genbrug af Canon-patroner, der indsamles i hele Europa. 
  • Canon Giessen i Tyskland er et service- og supportcenter, og det var den første virksomhed, der fremstillede Canon-kontorudstyr uden for Japan.
  • Canon Ophthalmic Technologies, der er baseret i Polen, leverer banebrydende billedteknologi og er en vigtig leverandør af software, som anvendes i moderne udstyr til øjendiagnostik. 
  • Technologies B.V. i Venlo, Holland er s globale hovedkvarter samt innovations- og teknologicenter. Stedets primære aktiviteter omfatter forskning og udvikling, produktion og logistik i storformat, printsystemer til arkfødning og arkprintere samt understøttende materialer og reservedele.
  • Printing Systems er s innovations- og teknologicenter i Poing, Tyskland. De har specialiseret sig i forskning og udvikling samt produktion af high-speed sort/hvid- og farvebaneprintsystemer, software og workflow-løsninger samt professionelle services.

Canon-koncernens virksomheder i Europa

Vi søger hele tiden efter fornyelse i vores kerneforretning og efter nye vækstområder, og vi fortsætter med at udvide vores portefølje af selskaber, der har muligheder for at forbedre Canons billedbehandlingsekspertise på nye og spændende måder. Fra softwarevirksomheder til videonetværksløsninger, print- og fotograferingsteknologier søger vi ekspertisen, der hjælper os med at forblive førende på verdensplan inden for billedteknologi. Få mere at vide om Canons koncernselskaber i Europa her.

Vis koncernvirksomheder

Du vil måske også være interesseret i: