Sponsorship at Canon Hero

Sponsorat hos Canon

Vores sponsor- og partnerskabsaktiviteter i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) strækker sig over en række sociale, kulturelle og sportslige aktiviteter, der understøtter målsætningerne for vores forretning og for virksomhedens sociale ansvar. Gennem disse aktiviteter bestræber vi os på at gøre en forskel i samfundet ved at bidrage med vores ekspertise inden for billedbehandling og vores brede produktportefølje.

Ansøg om sponsorat


Expo 2020 Dubai
Canon er officiel leverandør af print og billedbehandling til Expo 2020 Dubai. Denne platform giver os en spændende mulighed for at demonstrere vores innovative teknologier, produkter og services gennem hele den seks måneder lange fejring, der finder sted fra 1. oktober 2021 til 31. marts 2022.
Dubai Expo 2020
Nordiske CSR aktiviteter 2019
Kyosei er japansk og betyder at leve og arbejde sammen til fælles bedste. Kyosei er Canons firmafilosofi, som ligger til grund for vores brand-, forretnings- og sponsoraktiviteter. Det former vores mission og vores værdier, hvordan vi behandler vores medarbejdere og driver vores forretning. Kyosei har indflydelse på den måde, vi arbejder på i samfundet og med organisationer over hele verden. Se hvilke CSR aktiviteter vi har i Norden.
Nordic CSR activities 2019
Canon Nordic Photographers
Canon i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Baltikum arbejder tæt sammen med vores udvalgte nordiske fotografer og Canon ambassadører fra Norden. De lever af at fortælle historier hver dag. Lær dem bedre at kende og bliv inspireret af deres historier, tips og billeder.
Nordic Photographers 2019
Visa pour l'image
Canon har støttet Visa pour l'image, en af verdens førende fotojournalistiske festivaler, gennem de sidste 29 år. Vi afholder ugelange kurser for mediestuderende i hele Europa for at træne dem i at udtrykke deres fortællinger, som handler om alt lige fra konflikter og natur til mennesker og miljø.
Visa L’image
Canon Foundation i Europa
Canon Foundation understøtter vores virksomhedsfilosofi, Kyosei: "at leve harmonisk og arbejde sammen til fælles bedste og bidrage til et fremgangsrigt samfund".
4.5_Sponsorship_at_Canon_Visa_L'image

Ansøg om sponsorat

Når vi vurderer de mange sponsoratanmodninger, Canon Europa modtager, anvender vi følgende kriterier til at hjælpe os med at beslutte, om vi ønsker at indgå et partnerskab:

  • Vi sponsorerer ikke enkeltpersoner eller teams. Dette omfatter bloggere, vloggere og rejseprojekter, hvor en enkeltperson søger et gratis produkt i bytte for reklame
  • Besøg Canon Pro-websiden for at få flere oplysninger om Canons ambassadørprogram
  • Begivenheden/aktiviteten skal være et fælleseuropæisk projekt. Ved lokale aktiviteter skal du kontakte det relevante Canon-kontor
  • Begivenheden/aktiviteten må ikke have nogen religiøse tilknytninger, politiske forbindelser eller have forbindelse med krigsførelse af nogen art
  • Enhver begivenhed/aktivitet, vi tager i betragtning, skal støtte op om vores målsætninger om bæredygtighed


Hvis din begivenhed eller aktivitet opfylder kriterierne ovenfor, og du gerne vil have, at vi tager din anmodning i betragtning med henblik på et sponsorat, skal du udfylde nedenstående formular. Vær opmærksom på, at en stor del af vores strategi for sponsoraftaler opfyldes af vores igangværende partnerskaber, og at budgetterne for yderligere muligheder er meget begrænsede. Vi beklager, at vi, på grund det meget store antal forespørgsler, vi modtager, ikke altid er i stand til at svare personligt på alle anmodninger. Hvis din anmodning godkendes, vil du blive kontaktet inden for 60 dage efter modtagelsen af din ansøgning.

For at ansøge om et sponsorat skal du udfylde formularen, hvorefter vi vil kontakte dig inden 30 dage.