Sponsorship at Canon Hero

Sponsorat hos Canon

Vores sponsor- og partnerskabsaktiviteter i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) strækker sig over en række sociale, kulturelle og sportslige aktiviteter, der understøtter målsætningerne for vores forretning og for virksomhedens sociale ansvar. Gennem disse aktiviteter bestræber vi os på at gøre en forskel i samfundet ved at bidrage med vores ekspertise inden for billedbehandling og vores brede produktportefølje.

Rugby World Cup 2019
Canon er officiel sponsor for Rugby World Cup 2019 i Japan, som finder sted i tolv værtsbyer i hele landet fra 20. september til 2. november 2019. Canon vil fortsætte med at bidrage til udviklingen af sport gennem sine produkter og teknologier.
RWC
Visa pour l'image
Canon har støttet Visa pour l'image, en af verdens førende fotojournalistiske festivaler, gennem de sidste 29 år. Vi afholder ugelange kurser for mediestuderende i hele Europa for at træne dem i at udtrykke deres fortællinger, som handler om alt lige fra konflikter og natur til mennesker og miljø.
Visa L’image

Når vi vurderer de mange sponsoratanmodninger, Canon Europa modtager, anvender vi følgende kriterier til at hjælpe os med at beslutte, om vi ønsker at indgå et partnerskab:

  • Vi sponsorerer ikke enkeltpersoner eller teams. Dette omfatter bloggere, vloggere og rejseprojekter, hvor en enkeltperson søger et gratis produkt i bytte for reklame
  • Besøg Canon Pro-websiden for at få flere oplysninger om Canons ambassadørprogram
  • Begivenheden/aktiviteten skal være et fælleseuropæisk projekt. Ved lokale aktiviteter skal du kontakte det relevante Canon-kontor
  • Begivenheden/aktiviteten må ikke have nogen religiøse tilknytninger, politiske forbindelser eller have forbindelse med krigsførelse af nogen art
  • Enhver begivenhed/aktivitet, vi tager i betragtning, skal støtte op om vores målsætninger om bæredygtighed


Hvis din begivenhed eller aktivitet opfylder kriterierne ovenfor, og du gerne vil have, at vi tager din anmodning i betragtning med henblik på et sponsorat, skal du udfylde nedenstående formular. Vær opmærksom på, at en stor del af vores strategi for sponsoraftaler opfyldes af vores igangværende partnerskaber, og at budgetterne for yderligere muligheder er meget begrænsede. Vi beklager, at vi, på grund det meget store antal forespørgsler, vi modtager, ikke altid er i stand til at svare personligt på alle anmodninger. Hvis din anmodning godkendes, vil du blive kontaktet inden for 60 dage efter modtagelsen af din ansøgning.

For at ansøge om et sponsorat skal du udfylde formularen, hvorefter én fra teamet vil kontakte dig