Sponsorater

Canon Camera

Vores sponsoraktiviteter på tværs af EMEA-regionen omfatter sociale, kulturelle og sportslige aktiviteter, der understøtter vores mål for brand, forretning og virksomheders sociale ansvar, og som er i overensstemmelse med målet for vores brand – Billedbehandling, der forandrer vores verden.

Gennem vores virksomhedsfilosofi, Kyosei, bestræber vi os på at bidrage med vores ekspertise inden for billedbehandling for at gøre en forskel i samfundet. Kyosei formidler vores dedikation til at se alle mennesker, uanset kultur, skikke, sprog eller race, harmonisk "leve og arbejde sammen for det fælles bedste".

Visa pour l'image

Visa Pour l'Image, den internationale fotojournalistik-festival, byder besøgende fra hele verden velkommen til en række udstillinger, rundbordssamtaler, screeninger og prisoverrækkelser.

Vi er privilegerede og stolte over at have støttet Visa pour l'image-festivallen i over 30 år.

Visa pour l’image 2022
Canon foundation final

Canon Foundation i Europa

Canon Foundation understøtter vores virksomhedsfilosofi, Kyosei: "at leve harmonisk og arbejde sammen til fælles bedste og bidrage til et fremgangsrigt samfund".

Hos Canon ønsker vi at sikre, at de aktiviteter, vi samarbejder om, kan skabe forbindelse til og kommunikere med vores brede udvalg af kunder på en følelsesladet måde, der understøtter vores brands formål "Billedbehandling, der forandrer vores verden".

Alle partnerskaber, som vi indgår, skal være i overensstemmelse med vores værdier, og derfor søger vi at indgå partnerskab med aktiviteter, der: 

 • Kan betragtes som innovative, dristige og/eller visionære
 • Kan give os en platform til at fremvise vores billedteknologi og -tjenester
 • Fremmer vores engagement i bæredygtighed
 • Demonstrerer vores firmafilosofi Kyosei – at leve og arbejde sammen for det fælles bedste.
 • Passer til vores virksomhedsvision om at "Berige liv og virksomheder gennem billedoplevelser".

 I øjeblikket overvejer vi ikke nye partnerskabsmuligheder, men når vi overvejer et forslag, bruger vi følgende kriterier til at hjælpe os med at træffe en beslutning:

 • Vi sponsorerer ikke enkeltpersoner eller teams. Dette omfatter bloggere, vloggere og rejseprojekter, hvor en enkeltperson søger et gratis produkt i bytte for reklame. Besøg Canon Pro-websiden for at få flere oplysninger om Canons ambassadørprogram
 • Begivenheden/aktiviteten skal være et fælleseuropæisk projekt. Ved lokale aktiviteter skal du kontakte det relevante Canon-kontor
 • Begivenheden/aktiviteten må ikke have nogen religiøse tilknytninger, politiske forbindelser eller have forbindelse med krigsførelse af nogen art
 • Enhver begivenhed/aktivitet, vi tager i betragtning, skal støtte op om vores målsætninger om bæredygtighed

Du vil måske også være interesseret i

 • Om Canon

  Få mere at vide om Canons globale virksomhed, Canon i Europa, og få mere at vide om vores koncernselskaber.

 • Bæredygtighed

  Bæredygtighed er nøglen til vores mission om at bruge billedbehandling til at forvandle vores verden. Få mere at vide om, hvordan vi gør det gennem vores sociale og miljømæssige initiativer.

 • Nyhedsredaktionen

  Her finder du de seneste nyheder og indblik fra Canon, herunder vores blog og VIEW-platform.

Kontakt os

Sådan kontakter du os.