Canon-koncernens virksomheder i Europa

Fra softwarevirksomheder til videonetværksløsninger, print- og fotograferingsteknologier har vi den ekspertise og kapacitet, der hjælper os med at forblive førende på verdensplan inden for billedteknologi. Få mere at vide om Canons koncernselskaber i Europa her.

Arcules

Arcules

Et video-cloud IoT-as-a-servicetilbud til virksomheder. En kombination af IoT- og videodata til at genopfinde videoovervågningsindustrien med anvendelse af den seneste udvikling inden for cloud- og AI-teknologier.

Axis Communications

Axis

Markedsførende inden for netværksvideo. En konstant innovator inden for videoovervågning, der øger sikkerheden for millioner af mennesker i hele verden, og som hjælper med at opfylde det stigende behov for en mere intelligent og sikker verden.

BriefCam

Briefcam

Branchens førende leverandør af Video Synopsis®-løsninger til hurtig videogennemgang og søgning, realtidsalarmering og kvantitative videoindsigter.

Canon Medical Systems Europe

Canon Medical Systems Europe

Tidligere Toshiba Medical Systems, Canon Medical Systems udvikler og fremstiller diagnostiske visualiseringssystemer, herunder CT, MRI, ultralyd, røntgensystemer og kliniske laboratoriesystemer.

Cognitas

Cognitas

Cognitas er en Canon-virksomhed med hovedsæde i Tyskland, der tilbyder skræddersyede løsninger til hele dokumentationsprocessen, og som udvikler instruktionsmanualer, instruktionsbøger, onlinehjælpesystemer, softwarebeskrivelser og kataloger.

DocsPro

DocsPro

DocsPro er en del af Canon i Holland, der har specialiseret sig i dokumentregistrering, dokumentstyring og intelligent dokumentbehandling.

Iris

I.R.I.S.

En af verdens førende virksomheder inden for Optical Character Recognition-teknologi (OCR) og mobilscanning. I.R.I.S. opbygger software og produkter, der hjælper folk til at øge deres produktivitet under scanning og konvertering af dokumenter.

milestone

Milestone

En af verdens førende leverandører af åben platforms IP Video Management Software (VMS), der er dedikeret til at levere forretningsvideoplatforme i høj kvalitet til hardware- og softwarepartnere, som kan integrere det i deres videosikkerhedsløsninger og også ud over sikkerhedsformål.

Nokavision

Nokavision

Nokavision Software B.V., en del af Canon i Holland, er en førende leverandør af løsninger til Customer Communications Management og digital transformation.

NTware

NT-Ware

En banebrydende teknologi, der har specialiseret sig i skabelse, udvikling og understøttelse af administrationssoftware til print og scanning, navnlig UniFlow.

Therefore

Therefore

En udbyder af informationshåndteringssoftware til virksomheder i alle størrelser og inden for alle brancher og afdelinger.