Mangfoldighed, ligeværdighed og inklusion

Canon bestræber sig på at skabe en mangfoldig kultur, samtidig med at vi udvikler en inkluderende arbejdsplads og arbejder på at opbygge et mere retfærdigt samfund for alle. Med over 22.000 medarbejdere og 102 nationaliteter i Europa, Mellemøsten og Afrika samt 180.000 på verdensplan møder du mennesker fra alle samfundslag.
Group of people standing in front of a park bridge
Vi tror på Kyosei-filosofien – at leve og arbejde sammen for det fælles bedste. Ønsket om at spille en rolle i arbejdet med at udvikle et bedre samfund, underbygger vores ønske om en mere rummelig og retfærdig verden.

Vi sigter efter at skabe en mangfoldig, inkluderende og retfærdig arbejdsplads, der afspejler de forskellige samfund, vi driver virksomhed i, og de kunder, vi betjener på tværs af EMEA. Vi søger at opnå dette ved at skabe et arbejdsmiljø, hvor mennesker værdsættes, respekteres, har et tilhørsforhold og kan trives personligt og professionelt.

PETER SAAK, Executive Vice President, Canon EMEA Developing Regions Business Group

Realiserer et inkluderende syn på folk

"Mangfoldighed, ligeværdighed og inklusion er grundlæggende for, hvordan kolleger afspejler og udtrykker vores 'Kyosei'-filosofi. Det er sådan, vi også udtrykker vores engagement i at opbygge en mangfoldig organisation, hvor folk kan være sig selv og får alle muligheder for at få succes i deres rolle og udvikle deres karriere."
Group of people standing on a softball pitch

At skabe en mangfoldig kultur

Sammen med vores ledelse og medarbejdere kæmper vi for inkluderende adfærd. Vi bestræber os på at skabe et miljø, hvor alle føler sig respekteret, værdsat og kan trives personligt og professionelt.

Canon Camera

Udvikling af en inkluderende arbejdsplads

Vi har forpligtet os til at levere og forme en medarbejderoplevelse, der består af inklusion og ligeværdighed på tværs af alle faser af ansættelsescyklussen.

Canon Camera
Group of people at a food buffet
Two people having a meeting

Et mere retfærdigt samfund for alle

Vi er fokuseret på at være en ansvarlig forretningspartner gennem vores Kyosei-filosofi for at bidrage til et bedre samfund for alle med vores rolle, for at skabe en mere inkluderende og retfærdig verden.

Canon Camera

Se mere

Mangfoldighed, ligeværdighed og inklusion er grundpiller i vores tilgang til bæredygtighed og understøtter vores virksomhedsværdier. Vi bestræber os på at skabe muligheder for vækst, læring og udvikling, der vil støtte vores arbejde med at skabe banebrydende teknologiske innovationer, der skaber muligheder for virksomheder og styrker menneskers liv.