LEGRIA 4K AND FULL HD CAMCORDERS
alt text goes here

LEGRIA 4K- OG FULL HD-VIDEOKAMERAER TIL
VIDEOENTUSIASTER

Optag enestående film, der udtrykker din passion for historiefortælling med den avancerede LEGRIA HF G-serie.

Ultimativ kvalitet og kreativitet

LEGRIA HF G-serien er fyldt med avanceret teknologi og omfattende kreativ kontrol i et håndholdt, brugervenligt videokamera, der er ideelt til vloggere, youtubere, dokumentar- og indie-filmskabere.

Avanceret teknologi

Optag utroligt jævn og levende video, selv i vanskeligt lys, takket være funktioner som en 4K CMOS-sensor af 1,0-typen eller en HD CMOS PRO-sensor, et indbygget ND-filter, 5-akset billedstabilisering med Powered IS og Wide DR.

Advanced technology

Komfortabel og kreativ optagelse

Nyd nem håndholdt optagelse med en professionel zoomkontrol, en søger, der kan vippes og intuitiv touchscreen. Brug de brugerdefinerbare funktionsknapper og -hjul til at tage styringen og gøre betjeningen hurtigere, og tilslut en mikrofon og hovedtelefoner for lyd i høj kvalitet.

Comfortable creative shooting

4K eller Full HD?

Se fordelene ved optagelse i 4K eller Full HD – fra billedopløsning til datalagring, redigering og afspilning – så du kan vælge den enhed, der passer til alle dine kreative projekter, både nu og i fremtiden.

Læs mere

4k or Full HD?

Hvilket Canon-kamera er bedst til dit videobehov

Er du i tvivl om, hvilken type Canon-enhed der er bedst for dig? Sammenlign fordelene ved optagelse af film med et LEGRIA-videokamera, et EOS-kamera med udskifteligt objektiv eller et af vores kompaktkameraer.

Læs mere

Which Canon camera is best for your video needs

Fandt du ikke det, du ledte efter?