Genanvendelse

Canons genbrugsprogram for tonerpatroner

Vidste du, at Canon har kørt et genbrugsprogram for tonerpatroner siden 1990?
Canon Toner Cartridge Recycling Programme

Om

Canon tager ansvaret for at genbruge og genindvinde 100 % af de tonerpatroner, som kunderne returnerer til os. Hensyn til miljøet viser sig i alle aspekter af designet - fra valget af materialer og deres konfiguration i produkterne til genbrug af brugte patroner.

Genbrug dine tonerpatroner

Fordele

 • Gratis genbrug af dine tomme Canon-tonerpatroner

  Du sparer penge på almindelig bortskaffelse.

 • Fuld overholdelse af love og regler

  Alle Canons forhandlere har de nødvendige licenser, så du kan være sikker på, at dit affald bliver håndteret på en hensigtsmæssig måde.

 • Ingen patron går til lossepladsen

  Canon tager ansvaret for at genbruge og genindvinde 100 % af de tonerpatroner, som kunderne returnerer til os.

 • Genbrug af dele og materialer

  Når du køber og genbruger dine Canon-tonerpatroner gennem os, hjælper du med at sikre et lukket kredsløb og minimere vores brug af råmaterialer.

LÆR

Hvordan genvindes tonerpatronerne?

Når tonerpatroner modtages på Canons genvindingsanlæg, gennemgår de en omfattende genbrugsproces, som sorterer genanvendelige dele fra og genbruger dele, som ikke kan genanvendes i produktionsprocessen.

Godkendte patroner

Kun Alt-i-én-tonerpatroner accepteres i vores genbrugsprogram. Tonerbeholdere og blækpatroner accepteres desværre ikke i dette program. Se en liste over godkendte patroner herunder:

Godkendte patroner

029 tromle
713
CRG 070 H

Godkendte patroner

039-serien
714
E16

Godkendte patroner

040-serien
715-serien
E30

Godkendte patroner

041-serien
716-serien
EP-22

Godkendte patroner

045-serien
717-serien
EP-25

Godkendte patroner

046-serien
718-serien
EP-27

Godkendte patroner

047-toner
719-serien
EP-52

Godkendte patroner

049 tromle
720
EP-65

Godkendte patroner

051-serien
723-serien
EP-83-serien

Godkendte patroner

052-serien
724-serien
EP-87-serien

Godkendte patroner

053-serien
725
FX10

Godkendte patroner

054-serien
726
FX3

Godkendte patroner

055-serien
728
FX4

Godkendte patroner

059-serien
729-serien
FX7

Godkendte patroner

064-serien
731-serien

Godkendte patroner

701-serien
732-serien

Godkendte patroner

702-serien
737

Godkendte patroner

703
A30

Godkendte patroner

705
C-EXV 26-serien

Godkendte patroner

706
C-EXV 40 sort

Godkendte patroner

707-serien
C-EXV 5 tromle

Godkendte patroner

708-serien
CRG 073

Godkendte patroner

710-serien
CRG 071

Godkendte patroner

711-serien
CRG 071 H

Godkendte patroner

712
CRG 070

Om

Tonerbeholdere

Tonerbeholdere, der begynder med følgende koder, egner sig ikke til genbrug gennem dette program. Kontakt dit lokale salgskontor for yderligere information. Hvis du ønsker at genbruge originale Canon-inkjetpatroner, skal du besøge siden med genbrugsprogrammet for inkjet.

C-EXV, NPG, CLC, GP

Ofte stillede spørgsmål

Canons genbrugsprogram for tonerpatroner gør det muligt for kunder i udvalgte europæiske lande at printe gratis retursedler til at returnere og genbruge deres tomme originale Canon-tonerpatroner.

I visse lande kan kunderne også lave en aftale om levering eller afhentning af kasser til store partier tonerpatroner i forbindelse med tilbagevendende eller store returneringer.

Webstedet vises ikke korrekt på min skærm.

Webstedet for genbrug af tonerpatroner er udviklet til at fungere med opdaterede browserversioner. Det betyder Internet Explorer 6 eller nyere, Firefox 3.5 eller nyere, Google Chrome og Safari 5 eller nyere. Understøttelse af JavaScript skal være aktiveret. Andre browsere kan muligvis anvendes, men det er ikke garanteret.

Hvorfor er min patron ikke på listen over accepterede patroner?

Patronen er muligvis ikke en original Canon-tonerpatron. Hvis du er sikker på, at du har en original Canon-tonerpatron, der ikke er med på listen, skal du kontakte os via vores feedbackformular og angive patronens modelnummer. Canon vil derefter bekræfte, om din patron er egnet til genbrug gennem dette program.

Tilbyder Canon en genbrugsservice for andre forbrugsstoffer (f.eks. tonerbeholdere eller blækpatroner)?

Canon tilbyder ikke nogen genbrugsservice for toner- eller fremkaldelsesenheder, tonerbeholdere eller andre forbrugsstoffer til storformatprintere, GP-, iR-, iRC-, NP- og CLC-kopimaskiner på grund af den miljømæssige belastning ved forsendelsen af disse dele. Sørg derfor for at bortskaffe eller genbruge disse produkter som normalt kontoraffald.

Findes der en nem metode til at returnere mange patroner på én gang?

Returnering af store mængder tonerpatroner er mulig i flere europæiske lande. Tjek dit lokale Canon-websted for at se om tjenesten er tilgængelig. Hvis indsamling af store partier ikke tilbydes i dit område, skal du fortsætte med at tjekke webstedet regelmæssigt, da vi hele tiden udvikler nye tjenester.

Jeg kan ikke finde mit land på listen, men jeg ønsker at returnere en patron. Hvad kan I gøre for at hjælpe mig?

Desværre er vores program for genbrug af tonerpatroner ikke tilgængeligt i dit område i øjeblikket. Kontakt venligst din lokale Canon-forhandler for at se, hvilke programmer der tilbydes i dit område.

Hvordan sletter jeg mine data fra jeres system?

Hvis du ønsker at fjerne dine data fra vores system, skal du kontakte os via vores feedbackformular.

Jeg kan ikke åbne den tilsendte returseddel.

Hvis du ikke kan åbne den tilsendte returseddel, skal du installere den nyeste version af Acrobat Reader. Hvis det stadig ikke fungerer, skal du kontakte os via vores feedbackformular.

Jeg kan ikke printe retursedlen korrekt.

Hvis din returseddel ikke printes, som den vises på skærmen, kan det være på grund af dine printerdrivere. Installér de nyeste printerdrivere, og prøv igen. Få den seneste driver til din Canon-printer.

Jeg modtager en fejlmeddelelse om, at retursedlen allerede er blevet brugt.

Hver returseddel har en unik stregkode, der kun kan bruges én gang. Når denne stregkode er blevet registreret i vores system, vil linket ikke længere være aktivt. Besøg genbrugsprogrammets websted igen for at bestille nye retursedler.

Kan jeg bruge hver returseddel mere end én gang?

Hver returseddel kan kun bruges én gang, da de indeholder en unik stregkode, der skal bruges til forsendelse.

TONERGENBRUG

Vilkår og betingelser

Din deltagelse i og brug af Canons genbrugsprogram for tonerpatroner og Canons levering af de relevante tjenester er underlagt Canons vilkår og betingelser. Der henvises til den generelle ansvarsfraskrivelse i nærværende vilkår og betingelser, og den udgør en integreret del heraf. Den generelle ansvarsfraskrivelse kan printes og åbnes ved at klikke på ovenstående link eller på linket nederst på Canons websted.

I overensstemmelse med de gældende vilkår og betingelser for brug, der refereres til ovenfor, anvender Canon ikke de personlige data, du har oplyst i forbindelse med Canons genbrugsprogram for tonerpatroner til marketingformål eller til at informere dig om andre produkter og tjenester.

Bemærk, at du kun må anvende Canons genbrugsprogram for tonerpatroner til at returnere originale, tomme Canon-tonerpatroner. Uden at påvirke Canons øvrige rettigheder i tilfælde af overtrædelse af nogen bestemmelse i nærværende vilkår og betingelser har Canon ret til at afvise yderligere deltagelse i og brug af Canons genbrugsprogram for tonerpatroner, og Canon kan øjeblikkeligt standse leveringen af de relevante tjenester. Canon forbeholder sig desuden ret til at kræve kompensation i tilfælde af overtrædelse af nærværende vilkår og betingelser.

TONERGENBRUG

Vigtige oplysninger

Canon godkender udelukkende brugen af dette websted til returnering af originale Canon-tonerpatroner til LBP-, FAX-, PFC- og MFP-maskiner. Tonere til andre maskiner kan ikke returneres gennem dette program. Sørg for korrekt bortskaffelse af disse produkter. Returneringsprogrammet for tonerpatroner er kun tilgængeligt i udvalgte europæiske lande.

Hvis du har en Canon-servicekontrakt, skal du kontakte din Canon-repræsentant, som kan rådgive dig om, hvordan du håndterer dine affaldsindsamlinger.

Du er måske også interesseret i…