NA

Sådan overfører du dit købsbevis

Som en del af din anmodning skal du uploade dit købsbevis. Hvis du ikke kender denne proces, kan du bruge følgende retningslinjer som hjælp.
Inden du fortsætter, skal du vælge, om du overfører en papir- eller en e-mailkopi:

Sådan overfører du dit købsbevis – papirkopi

Følg instruktionerne nedenfor for at overføre din papirkopi af købsbeviset til anmodningsformularen –

1) Hvis du har en kvittering på papir, skal du tage et billede af din kvittering ved hjælp af din kameratelefon, dit computerwebcam eller alternativt scanne kvitteringen ved hjælp af en scanner.

BEMÆRK:

Hvis du bruger en smartphone eller tabletenhed, skal du tage et billede af din kvittering, og når du udfylder anmodningsformularen, kan du vælge at uploade billedet af din kvittering direkte fra dit fotoalbum.

2) Gem billedet på din computer i JPG-, TIF- eller PDF-format

3) Kontrollér, at filstørrelsen ikke overstiger 4 MB

For at kontrollere størrelsen af filen (Windows) skal du finde kvitteringen på din computer, højreklikke på filen og vælge "Egenskaber". Filstørrelsen er vist under fanen "Generelt", som fremhævet nedenfor.

Hvis du bruger en Mac, skal du højreklikke på filen og vælge "Hent oplysninger" (Apple/Command + I). Filstørrelsen er vist under afsnittet "Generelt".

Hvis filen er større end 4 MB, kan du tilpasse størrelsen ved at følge trinene, der er angivet for Windows eller Mac.

4) På anmodningsformularen skal du vælge knappen "Overfør"

5) Klik derefter på "Gennemse", og find det gemte billede på din computer

6) Vælg filen, og klik på "Åbn" for at bekræfte dit valg

7) Dit købsbevis er nu overført til anmodningsformularen.

Hvis du stadig ikke kan overføre dit købsbevis, bedes du kontakte os for at få yderligere hjælp.

Sådan overfører du dit købsbevis – e-mailkopi

Følg instruktionerne nedenfor for at overføre dit elektroniske købsbevis til anmodningsformularen –

1) Hvis du har en elektronisk kopi af din kvittering (f.eks. på en e-mail), skal du åbne kvitteringen på din computer fra din e-mail

2) Gem billedet på din computer i JPG-, TIF- eller PDF-format

3) Kontrollér, at filstørrelsen ikke overstiger 4 MB

For at kontrollere størrelsen af filen (Windows) skal du finde kvitteringen på din computer, højreklikke på filen og vælge "Egenskaber". Filstørrelsen er vist under fanen "Generelt", som fremhævet nedenfor.

Hvis du bruger en Mac, skal du højreklikke på filen og vælge "Hent oplysninger" (Apple/Command + I). Filstørrelsen er vist under afsnittet "Generelt".

Hvis filen er større end 4 MB, kan du tilpasse størrelsen ved at følge trinene, der er angivet for Windows eller Mac.

4) På anmodningsformularen skal du vælge knappen "Overfør"

5) Klik derefter på "Gennemse", og find det gemte billede på din computer

6) Vælg filen, og klik på "Åbn" for at bekræfte dit valg

7) Dit købsbevis er nu overført til anmodningsformularen.

Hvis du stadig ikke kan overføre dit købsbevis, bedes du kontakte os for at få yderligere hjælp.