ARTICLE

Web-to-print-løsninger

Få markeds mest brugervenlige Web-to-print-løsninger

Download Brochure

4 kollegaer snakker om Canons Web-to-print løsning Pressero.

Brugervenlighed er en af Presseros mærkesager

Canon Danmark kan tilbyde en af de mest brugervenlige Web-to-print-løsninger på markedet.

Løsningen er cloudbaseret, hvilket gør det nemt at komme i gang uden at skulle bruge ressourcer på serverdrift.

Løsningen er åben for Business-to-Consumer kunder, foruden mulighed for individuelle Business-to-Business shops for nærmere tilknytning til nøglekunder.

En intuitiv selvbetjeningsløsning, der gør det nemt at bestille tryksager med overblik over afgivne ordrer foruden nem mulighed for genbestilling.

Løsningen giver mulighed for bestilling af tryksager, hvor den visuelle identitet sikres med anvendelsen af fastdefinerede design-templates.

Fordele ved Pressero

Video der fortæller at Pressero er en cloudbeaseret web-to-print løsning, som gør det nemt at bestille tryksager.

Software der styrker din forretning

Udover at Pressero er nemt at bruge, så effektiviserer og automatiserer det produktionsworkflowet, hvilket giver besparelser på bundlinjen. Se videoen og hør mere om hvordan Pressero kan hjælpe din virksomhed.

Se video

Få markeds mest brugervenlige Web-to-print-løsninger

Nye tendenser i printbranchen

Samarbejdet med Pressero adresserer de nyeste tendenser i printbranchen. ”Med en udvikling, der giver printleverandørerne flere, men mindre jobs er det nødvendigt med automatisering og en lav opstartsomkostning på jobbene for at være konkurrencedygtig. Det hjælper Pressero med”, fortæller Hans Dalmeijer fra Canon Danmark.

"Vi har allerede fået en meget positiv respons fra vores danske kunder, og de første ordrer er allerede tegnet, og de første kunder er på til at gå live – det beviser bare behovet for en professionel, fleksibel og cloudbaseret web-2-print-løsning”, udtaler Softwareansvarlig for Pro Print, Benny Duus.

For yderligere information om Canons samarbejde med Pressero kontakt Hans Dalmeijer på hans.dalmeijer@canon.dk. Ønskes produktet demonstreret eller ønskes uddybning af integrationsmuligheder kontakt Benny Duus på benny.duus@canon.dk.

Digitalisering med Canon

Find ud af, hvordan Pressero kan blive implementeret i din virksomhed.