Hero-image_Peter-Holgersson_5472x3648px

Hele historien bagom det gode sportsfoto

Book et møde

Mød sportsfotografen Peter Holgersson

Den svenske sportsfotograf Peter Holgersson ønsker at fortælle hele historien – skabe billeder, som kan fortælle en historie uden at bruge ord. Når Peter dokumenterer en fodboldkamp, er det vigtigt for ham, at han kan vise hele historien: Hvad der sker inden, under og efter kampen.

Peter Holgersson ENG

Følg Peter Holgersson på et shoot

Se video

alt text goes here

Fordele ved fjernstyret optagelse

10 tips for a better sports photo

Få Peters 10 tips til bedre sports foto

For Peter handler det om meget mere end det rigtige kamera. Få Peters 10 tips til endnu bedre sports foto.

Se de 10 tips her

LFTS Studio image
alt text goes here

FOTOGRAFERING BÅDE I FRITIDEN OG PÅ ARBEJDET.

Jeg tænker konstant på fotografering og elsker at mine billeder kan fortælle en historie.
Det handler om at kunne fortælle hele historien, hele beretningen uden at skulle bruge tekst.  


Peter Holgersson

Indfang hastigheden

Nogle gange er hastighed nøglen. EOS-1D X Mark II kan skyde op til 14 billeder i sekundet – og det har en fullframe CMOS-sensor med 20,2 Megapixel opløsning. EOS-1D X Mark optager video i 4K 60p. Et udvidet fokusområde med 61 individuelt valgbare AF-punkter, inklusive 41 AF-punkter af krydstypen og 5 dobbelte AF-punkter af krydstypen, sikrer forbedret fleksibilitet, når du fokuserer på dine motiver.

Læs mere

Nicolai Brix

Den positive effekt af billedteknologi hos Canon

Ved at øge den positive effekt af billedteknologi gennem vores produkter og tjenester ønsker Canon at forbedre alle menneskers evne til at "leve og arbejde sammen for det fælles gode". Dette er kernen i alt, hvad Canon gør, og ses i mange af vores aktiviteter som eksempelvis vores empowerment programmer for unge mennesker i Europa, Mellemøsten og Afrika, vores prisbelønnede tonerpatron genbrugsprogram og vores UN Global Compact medlemskab.

Læs mere

Nicolai Brix

Canon Professional Service

Kender du Canon Professional Services (CPS)? CPS er en service til dig, der arbejder med Canons produkter. CPS giver dig en lang række fordele og information om de vigtigste nyheder omkring dine produkter samt firmware-opdateringer. Ved køb af et EOS-1D X Mark II er du kvalificeret til et CPS-medlemskab.

Læs mere om CPS her

IMG_0032_CTA_website

Lyst til at blive klogere?

Blev endnu med til at arbejde med billeder og video og bliv klogere på hvordan du får det optimale ud af dit Canon-produkt.


Tal med en Canon expert