PTZ-FIRMWARE

Firmwareopdateringer og tilføjelsesprogrammer til Canon PTZ-kameraer

Canon søger hele tiden nye og intuitive måder at forbedre funktionaliteten i deres eksisterende PTZ-kameraer på. Se alle de seneste firmwareopdateringer og programmer, du kan have på dine Canon PTZ-kameraer, her. Canon en lang række gratis opdateringer, uanset om det er automatisk sporing eller den yderst efterspurgte SRT- eller FreeD-protokol, så du kan forvandle dine produktioner.

Vælg din PTZ-kameramodel for at få vist de tilgængelige firmwaredownloads. Du kan finde flere oplysninger om firmwareopdateringer og tilføjelsesprogrammer nedenfor. Kontakt din lokale Canon-forhandler for købsmuligheder for tilføjelsesprogrammer.

April 2023: Applikation til Automatisk sporing (RA-AT001)

Udnyt potentialet til automatisk at spore forelæseren med ansigts-/hovedregistrering, når vedkommende bevæger sig rundt på scenen. Udnyt kraften i fremragende 4K PTZ-billeder med ubesværet automatisering for at tilføje en ny dimension til dine produktioner. Automatisk sporing er en indbygget (edge-) applikation og ikke pc-baseret, hvilket betyder nem installation uden behov for pc'er med kraftfulde processorer.

Jævn og præcis sporing
Canons avancerede drevmekanisme gør det muligt for PTZ-kameraet at spore personer med forskellige hastigheder fra langsomme til hurtige bevægelser.

Prioriteret visningsområde
Sporer motivet, men sikrer, at tavler, slides eller skærme stadig er i synsvinkel.

Tilbageholdelsesområde for panorering/tilt
Forhindrer uønsket panorerings-/tiltkontrol, der sporer små svajende bevægelser på et motiv på dets placering.

Fleksibel komposition
Justér kompositionen af motivet, der spores, f.eks. kropsstørrelse, for at sikre den perfekte vinkel.

Område for fast synsvinkel
Vælg et område for at stoppe sporing, når målet er i den pågældende zone, for at opretholde en specifik vinkel.

Nulstilling af udgangsposition
Flytter synsvinklen til en forudindstillet udgangsposition, når det sporede motiv mistes af syne, for at sikre, at noget relevant altid optages.

Dynamisk sporingsfølsomhed
Finjustér de 10 følsomhedsniveauer for langsomme eller hurtige bevægelser. Jo højere tal, jo mere adræt er PTZ-kameraets sporing, hvilket betyder, at selv dynamiske bevægelser kan optages.

Intelligent menneskeregistrering
Vælger automatisk en menneskekrop, der er til stede inden for et indstillet område, som sporingsmotivet for hurtig identifikation af motivet, mens manuelt valg af mål også kan initialiseres for mere præcis detektering.

Automatisk valg af udeladelsesområde
Opret udeladelseszoner for at sikre, at uønskede personer ikke spores. Dette sikrer, at fokus er på det ønskede sporingsmotiv.

Applikationen til automatisk sporing er tilgængelig på CR-N700 fra april 2023 og forventes på CR-N500 og CR-N300 i 3. kvartal 2023.

Kontakt din lokale Canon-forhandler eller dit lokale Canon-kontor for at få oplysninger om, hvordan du køber applikationen til automatisk sporing.

Software til automatisk sporing
Kameraopsætning

April 2023: Applikation til Automatisk loop (RA-AT001)

Programmér gentagne panorerings-, tilt- og zoombevægelser med kameraet for at spore gentagen live-action konsekvent og nøjagtigt uden behov for en kameraoperatør. Automatisk loop er en indbygget (edge-) applikation og ikke pc-baseret, hvilket betyder nem installation uden behov for pc'er med kraftfulde processorer.

Fleksibilitet ved programmering af bevægelser
Kan initialisere et loop frem og tilbage som programmeret bevægelse, hvilket betyder, at en kameraoperatør ikke er påkrævet.

Jævn og præcis betjening
Funktionen til automatisk loop udnytter Canons avancerede drevmekanisme og muliggør præcis automatisk styring af PTZ-kameraets bevægelser.

Tilpasningsdygtige positioner og ruter
Indstil fem separate forprogrammerede loops, som hver kan have maksimalt 4 positioner, hvilket gør dem ideelle til en række live- og indspillede produktioner.

To intuitive loop-funktioner
Kontinuerlig og reciprok loop-funktion giver fuld fleksibilitet i forhold til, hvordan kameraet bevæger sig. Kontinuerlig loop gør det muligt for kameraet at bevæge sig kontinuerligt fra position A-B-C på et loop, mens reciprok loop gør det muligt for kameraet at bevæge sig fra position A-B-C til position B-A-B til C-B-A.

Brugerinterface til nem indstilling
Fem automatiske bevægelsesruter kan registreres og nemt oprettes/tilpasses fra brugerinterfacet med forhåndsvisning af video.

Applikationen til automatisk loop er tilgængelig på CR-N700 fra april 2023 og forventes på CR-N500, CR-X300 i 3. kvartal 2023.

Kontakt din lokale Canon-forhandler eller dit lokale Canon-kontor for at få oplysninger om, hvordan du køber applikationen til automatisk loop.

Billeder med automatisk loop
Softwareinterface til automatisk loop

April 2023: SRT- og FreeD-protokoller

To nye protokoller er også kommet til Canons PTZ-serie, som gør det nemt og problemfrit at integrere dem i workflows, der er stærkt afhængige af Broadcast og VR/AR. Firmwaren kan downloades til CR-N300 og CR-N500 PTZ-kameraer, hvor CR-X300 er tilgængelig senere i 2023.

SRT
SRT-protokollen (Secure Reliable Transport) er en videotransmissionsprotokol, der har fået et højt ry på markedet for fjernproduktion og er i stand til at levere høj kvalitet, lav latens og sikker videotransmission, selv under uforudsigelige netværksforhold. Den er en udbredt protokol i broadcast-branchen og gælder i øjeblikket for Canons CR-N300, CR-N500 og CR-X300 PTZ-kameraer.

FreeD
FreeD-protokollen anvendes i vid udstrækning i virtuelle studier og i VR/AR-produktioner. Canons CR-N500, CR-N300 og CR-X300 kan nu nemt integreres i virtuelle produktionsprogrammer som f.eks. nyheder, vejrudsigter, sport og live-begivenheder takket være denne protokol, der gør det muligt for dem at indføre panorering, tilt, zoom, fokus og iris samt PTZ-kameraets position på en virtuel platform, f.eks. Unreal Engine, direkte i realtid.

April 2022: Webcam-driver til PTZ-kameraer

Enhanced connectivity and quality via LAN on CR-N500, CR-N300, CR-X300

Efterspørgslen efter fjernkameraer til at streame live-events samt videokonferencer i kontor- og virksomhedsmiljøer har været markant siden pandemien. Mange sektorer har taget de nye muligheder, som en PTZ-infrastruktur byder på, til sig, herunder videregående uddannelser, koncerter, teater og bedesteder.

Takket være Canons nye Webcam Driver1, som er tilgængelig på Windows OS, er det nemt at konfigurere PTZ-kameraer til streaming i høj kvalitet, webkamerafunktionalitet, længere kabelmuligheder via LAN, automatisk kameraregistrering og mulighed for at registrere flere kameraer.

4K 30p-output
Via LAN og den nye USB-driver kan brugerne nu bruge CR-N300, CR-N500 og CR-X300 til videostreaming op til 4K 30p2 med yderligere fleksibilitet til, hvor kameraet kan placeres, når det er tilsluttet en PC.

Automatisk kameraregistrering
Den nye software registrerer kompatible Canon PTZ-kameraer, der er på samme netværk som PC'en. Dette gør det nemt at konfigurere kameraerne, så brugerne kan identificere, hvilke kameraer de vil registrere til softwaren.

Registrér flere kameraer
Du kan registrere op til fem kameraer til softwaren, så afhængigt af installationen er det nemt at vælge, hvilket kamera der skal bruges fra PC'en.

USB-C kontra LAN

4K 30P2-billedkvalitet er nu en reel mulighed takket være output via LAN. USB er begrænset på grund af kablets maksimale længde (normalt 3 m). På den anden side har en LAN-forbindelse en praktisk længere kabelføring, hvilket gør den ideel til større steder i det professionelle AV-rum. Tag for eksempel et universitet: I stedet for at være begrænset til en 3 m USB-forbindelse fra en bærbar computer til et PTZ-kamera kan brugere, takket være Canons nye webkameradriver, installere den bagest i et stort auditorium uden at gå på kompromis med driftssikkerhed eller kvalitet.

En løsning til alle typer scenarier

Opdag, hvordan Canon PTZ-løsninger kan bruges i en lang række applikationer, der udnytter vores fremragende billedteknologi.

 • TV-udsendelser og TV-studier

 • Live-events og musikforestillinger

 • Virksomhedsarrangementer og præsentationer

 • Videregående uddannelser

 • Bedesteder

 • Udendørs broadcast og sportstransmittering

 • Relaterede produkter

  Når overvågning virkelig er vigtigt, kan Canons udvalg af overvågningskameraer tilbyde en løsning. Selvom de er kompakte, har de en stor ydeevne og leverer enestående billedkvalitet, selv i svagt lys, hvor der er størst sikkerhedsrisici.

  • PTZ-kameraer

   CR-N700

   Et enestående 4K60P professionelt PTZ-kamera med 12G-SDI-tilslutning og klassens førende autofokus med mulighed for intelligent automatisk sporing.
  • PTZ-kameraer

   CR-N500

   Med 15x optisk zoom, 4K UHD-optagelsesfunktioner og Dual Pixel Auto Focus og mulighed for intelligent automatisk sporing giver CR-N500 præcis kontrol og problemfri IP-streaming med enestående resultater.
  • PTZ-kameraer

   CR-N300

   Udstyret med 4K UHD-opløsning, 20x optisk zoom, hybrid autofokus med funktionen til automatisk sporing, talrige IP-streaming- og kontrolprotokoller, så du kan engagere dit publikum på nye måder.
  • PTZ-kameraer

   CR-X300

   Et kompakt PTZ-kamera med tæthedsgrad IP65 og 4K-opløsning, 20x optisk zoom og IP-streaming og -kontrol til en lang række anvendelser.
  1. Gælder kun for CR-N300, CR-N500 og CR-X300
  2. Outputopløsning afhænger af, hvilket program der anvendes