Printere til hjemmet

PIXMA TS3150-serien

Specifikationer

Modelnummer
PIXMA TS3150-serien
Funktioner
Wi-Fi, print, kopiering, scanning, cloud
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera

Specifikationer

 • Notification Image

  Inkjet-system med 2 FINE-patroner

 • Notification Image

  Print af kvadratiske medier på 15 x 15 cm

 • Notification Image

  Auto Power On

 • Notification Image

  Pint uden kant på ca. 65 sekunder

 • Notification Image

  Print/scan fra smartphone og tablet

 • Notification Image

  3,8 cm sort/hvid-skærm med segmenter

 • Notification Image

  Brug og del trådløst

 • Notification Image

  Print fra og scan til cloud-tjenester*

Detaljerede specifikationer

Generelle specifikationer

Specifikationer for print

Patroner og kapacitet

Papirunderstøttelse

Scannerspecifikationer

Kopimaskinespecifikationer

Interface

Tilslutningsmuligheder

Software

Fysiske egenskaber

Alle specifikationer kan ændres uden varsel.

Printhastigheden kan variere efter systemkonfiguration, interface, software, dokumentkompleksitet, printmetode, sidedækning og anvendt papirtype m.m.

Blækkapaciteten kan variere afhængigt af de printede tekster/fotos, anvendte softwareprogrammer, printmetode og anvendt papirtype. Oplysninger om kapacitet findes på www.canon.dk/ink/yield

Scanningshastigheden kan variere afhængigt af systemkonfiguration, interface, software, indstillinger for scanningsmetode og dokumentstørrelse m.m.

Kopieringshastigheden kan variere afhængigt af dokumentets kompleksitet, kopieringsmetoden, sidedækningen og anvendt papirtype. Opvarmningstiden tages ikke i betragtning.

Alle mærker og produktnavne er varemærker tilhørende deres respektive firmaer.

Microsoft, Windows og Windows-logoet er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Microsoft Corporation i USA og/eller andre lande.

Scan til cloud og scan til e-mail er kun tilgængeligt, hvis du bruger originalt Canon-blæk.

 1. Nogle farver vil muligvis ikke være tilgængelige i dit område.
 2. Blækdråber kan anbringes med en indbyrdes afstand ned til 1/4800".
 3. Dokumentprinthastighed på almindeligt A4-papir måles på baggrund af gennemsnittet for ESAT i kontorkategoritesten for ISO/IEC 24734-standarden.
 4. Dokumentprinthastighed på almindeligt A4-papir måles på baggrund af gennemsnittet for ESAT i kontorkategoritesten for ISO/IEC 24734-standarden.
 5. Dokumentprinthastighed på almindeligt A4-papir måles på baggrund af gennemsnittet for ESAT i kontorkategoritesten for ISO/IEC 24734-standarden.
 6. Erklæret kapacitet i overensstemmelse med ISO/IEC 24711. Værdier opnået ved kontinuerligt print.
 7. Scanningshastigheden for farvedokumenter måles ved ISO/IEC 29183 Target A. Scanningshastigheden angiver den tid, der går, mellem du trykker på scanningsknappen på scannerdriveren, og statusdisplayet på skærmen slukkes. Scanningshastigheden kan variere afhængigt af systemkonfiguration, interface, software, indstillinger for scanningsmetode og dokumentstørrelse m.m.
 8. Optisk opløsning er et mål for den maksimale hardware sampling-opløsning, baseret på ISO 14473. Ved scanning med høj opløsning er den maksimale scanningsstørrelse begrænset.
 9. Hastigheden for farvedokumentkopiering er målt ud fra et gennemsnit af sFCOT og sESAT i ydelsestest iht. standarden ISO/IEC 29183.
 10. Hastigheden for farvedokumentkopiering er målt ud fra et gennemsnit af sFCOT og sESAT i ydelsestest iht. standarden ISO/IEC 29183.
 11. Full HD Movie Print er tilgængelig fra MOV- og MP4-filmfiler, der er optaget med udvalgte digitalkameraer og videokameraer fra Canon. Kræver installation af den software, der følger med det Canon video- eller digitalkamera, som filmen blev optaget med. MOV-filer kræver: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (version 6.5 eller nyere), MP4-filer kræver: ImageBrowser EX (version 1.0 eller nyere).
 12. Easy-WebPrint EX: Internet Explorer 8, 9, 10 og 11* (til Windows) er påkrævet.
 13. Ved print af ISO/JIS-SCID N2-mønster på Photo Paper Plus Glossy II i størrelsen 10x15 cm ved brug af standardindstillinger.
 14. Ved kopiering af ISO/JIS-SCID N2 (printet på inkjetprinter) på almindeligt A4-papir vha. standardindstillingerne.