Ægte farver, printet til perfektion

Det, du ser gennem objektivet, bliver levende på papiret, takket være Canon PIXMA PRO-200’s nye, farvestofbaserede system med otte blæktanke og enestående gengivelse hver gang.

Effektfuldt og farverigt

Den London-baserede madfotograf Natasha Alipour-Faridani skaber billeder med gennemslagskraft. De er fyldt med lysende, fortryllende farver og badet i lys, og det er tydeligt, at kontrast og farvemætning er afgørende elementer i hendes fotografering. Uanset hvad motivet, baggrunden eller lysopsætningen er, er det vigtigt at vide, at det, du indfanger gennem objektivet og derefter redigerer i dit digitale mørkekammer, også bliver gengivet i dit værk, når det bliver printet. Nogle printere svigter fotografer, fordi de ikke kan indfange de levende klare blå, dybe sorte og iøjnefaldende røde farver. Men Canon PIXMA PRO-200 har et trick i ærmet.

Fotograf, der kontrollerer forskellige størrelser af levende farveprint fra PIXMA PRO-200

De ottes magi

Denne printer fokuserer på farver. Den har et uovertruffent, farvestofbaseret system med otte blæktanke, som leverer et udvidet farveområde, hvilket giver fotografier i høj kvalitet med et rigt spektrum af toner og nuancer. Det grå og lysegrå blæk gør det også nemt at printe monokromt. Alipour-Faridani har været imponeret af Canon PIXMA PRO-200’s enestående farvegengivelse, lige siden hun begyndte at bruge den. "Det har været fantastisk at se, hvordan den har håndteret mit arbejde", sagde hun, "og den har givet mig følelsen af, at jeg godt kunne gå endnu længere og bruge endnu mere dramatiske farver."

INSPIRATION

"Det farvestofbaserede system med otte blæktanke bevarer virkelig farvernes livagtighed."

Canon Camera

Skrevet af Natasha Alipour-Faridani

Fotograf

Fotograf, der kontrollerer forskellige fotografier i høj kvalitet med et spektrum af toner og skygger fra PIXMA PRO-200

Relaterede artikler

 • Et farveprint, der kommer ud af PIXMA Pro-200

  PIXMA PRO-200

  Alsidigt print på den nemme måde

  Denne lille, kompakte løsning tilbyder store printmuligheder og leveres med letanvendelig software, så der er mere plads på skrivebordet – og i hovedet – til at slippe kreativiteten løs.

 • En samling farveprint fra PIXMA Pro-200

  PIXMA PRO-200

  PIXMA PRO-200 - stort print uden kant

  Oplev stort fotoprint uden kant med Canon PIXMA PRO-200. Få mere at vide om funktionerne, f.eks. panoramaprint og alsidig mediehåndtering.