Tænk stort, print endnu større

Med Canon PIXMA PRO-200 er størrelsen ingen hindring. Oplev A3+ og print uden kant, som giver dig mulighed for at fremvise din kreativitet uden begrænsning.

Én ensartet oplevelse med Canon

"Det hele er Canon, lige fra fotografering til print," sagde den London-baserede madfotograf Natasha Alipour-Faridani. Hendes levende, kommercielle værker, som indfanger lækre, overdådige billeder af mad- og drikkevarer, indebærer, at hun skifter problemfrit mellem kamera, printer og papir fra Canon. Og hendes foretrukne printer til fotostudiet er Canon PIXMA PRO-200. Takket være printerens alsidige mediehåndtering – herunder blankt papir og kunstpapir – og printformater, som kan brugerdefineres op til A3+, er der et væld af muligheder, der kan understøtte hendes, og enhver anden fotografs, ubegrænsede kreativitet.

Fotograf, der inspicerer et farvebillede fra PIXMA PRO-200

Stort print uden kant, der kan udstilles

For fotografer, både kommende og professionelle, er det inspirerende at kunne se sine værker på print. Som Alipour-Faridani udtrykte det: "Det er noget helt særligt, når printet kommer ud, især når man indrammer det, og der er tid til at hænge det op på væggen og betragte det indgående". Med Canon PIXMA PRO-200 kan du printe til A3+ eller i panorama-metode, hvilket giver dig den fulde kontrol til virkelig at yde dit fotografi retfærdighed. Og takket være muligheden for print uden kant skal du ikke spilde tid på at beskære dine billeder bagefter. De er klar til indramning direkte fra printeren.

INSPIRATION

"Det hele er Canon, lige fra fotografering til print."

Canon Camera

Skrevet af Natasha Alipour-Faridani

Fotograf

Fotograf, der tager print, og store farvefotos uden kant fra PIXMA PRO-200 udstillet på væggen

Relaterede artikler

 • Et farveprint, der kommer ud af PIXMA Pro-200

  PIXMA PRO-200

  Alsidigt print på den nemme måde

  Denne lille, kompakte løsning tilbyder store printmuligheder og leveres med letanvendelig software, så der er mere plads på skrivebordet – og i hovedet – til at slippe kreativiteten løs.

 • En udstilling af farveprint fra PIXMA PRO-200

  PIXMA PRO-200

  Ægte farver, printet til perfektion

  Det, du ser gennem objektivet, bliver levende på papiret, takket være Canon PIXMA PRO-200’s nye, farvestofbaserede system med otte blæktanke og enestående gengivelse hver gang.