Alsidigt print på den nemme måde

Denne lille, kompakte løsning tilbyder store printmuligheder og leveres med letanvendelig software, så der er mere plads på skrivebordet – og i hovedet – til at slippe kreativiteten løs.

Vælg det papir, der passer til billedet

Hvis du ønsker print i A3+ uden at ofre al pladsen på dit skrivebord til teknologien, giver Canon PIXMA PRO-200 dig det, du søger. "Den passer rigtig fint på mit arbejdsbord", siger den London-baserede madfotograf Natasha Alipour-Faridani, "og når jeg skal have den med ud til en fotografering, er den også let og kompakt at rejse med". Alsidighed er Canon PIXMA PRO-200’s mellemnavn – især når det gælder papirformater. Med tre papirfremføringsmuligheder og print i A3+-format, der er klar på kun 90 sekunder, får du friheden og effektiviteten til at få stort (eller småt) format derhjemme. Og den automatiske korrigering af skævt papir betyder, at du kan vinke farvel til mislykkede og skæve print for altid.

Fotograf, der tager et levende farveprint fra en PIXMA Pro-200 i det papir, hun har valgt

Teknologi, der trækker læsset

Når det handler om at sende dine billeder til print, sørger Canons professionelle print- og layout-software for det hele. Den følger med Canon PIXMA PRO-200 og giver dig mulighed for at vælge det papir, der er perfekt til dit projekt, vælge formatet og afprøve forskellige farveprofiler, inden du trykker på Print. "Det er virkelig hurtigt og nemt at bruge", siger Alipour-Faridani. "Jeg kan afprøve mere, men ved, at det ikke kommer til at forsinke min redigering". Eksperimentér alt det, du ønsker, og hold styr på det hele på 3" LCD-skærmen, så du har perfekt print lige ved fingerspidserne.

"Jeg kan afprøve mere, men ved, at det ikke kommer til at forsinke min redigering."

En fotografs arbejdsstation med igangværende redigering og print

Relaterede artikler

  • PIXMA PRO-200

    Ægte farver, printet til perfektion

    Det, du ser gennem objektivet, bliver levende på papiret, takket være Canon PIXMA PRO-200’s nye, farvestofbaserede system med otte blæktanke og enestående gengivelse hver gang.

  • PIXMA PRO-200

    PIXMA PRO-200 - stort print uden kant

    Oplev stort fotoprint uden kant med Canon PIXMA PRO-200. Få mere at vide om funktionerne, f.eks. panoramaprint og alsidig mediehåndtering.