Berit_Portrait-photography_Hero-image

Vigtigheden af det rigtige sted og lys ved portrætfotografering

Tilmeld dig Canons nyhedsbrev

Mød portrætfotografen Berit Jørgensen

Den danske portrætfotograf Berit Jørgensen elsker at fange stemningen og derved hæve kvaliteten af sine billeder. Berit søger altid efter det perfekte sted at fotografere, både inden- og udendørs, uanset vejret. Fotografering er Berits måde at tilfredstille sin nysgerrighed og danne nye venskaber på.

Portrait_MainFilm_ENG

Følg Berit Jørgensen på et photoshoot

Se video

Portrait Model Interview ENG

Skab relation til din model

Se video

Berit_Portrait-photography Video-2-tumbnail

Berit leger med naturligt lys

Se video

Berit_Portrait-photography_Video-3-tumbnail

Vigtigheden af det rette sted

Se video

LFTS Portrait Image
alt text goes here

JEG INDFANGER PERSONLIGE FORTÆLLINGER I MINE BILLEDER

Fotografi gør mig i stand til at fortælle menneskers historier.
Dét i sig selv er utroligt givende og bringer mig stor glæde.Berit Jørgensen

Det perfekte billede

EOS 5D Mark IV er skabt til at fange hvert eneste øjeblik. Det er et omhyggeligt all-round kamera der formår at fange hver eneste nuance, farve og detalje. EOS 5D Mark IV har en fullframe CMOS senor med 30,4 megapixel og optager video i 4K 30p og 60p i full HD. Kameraet har bl.a. et avanceret autofokussystem og lysmåling, som kan fange øjeblikke idet de sker, selv når lyset driller.

Læs mere

TOAD FRT w EF 24-105mm

Billeder der flytter grænser

At få mennesker til at knytte bånd og nedbryde sociale barrierer er en vigtig del af Canons bæredygtige vision i Europa, Afrika og Mellemøsten. Vi ønsker at "øge den positive effekt af billedteknologi gennem vores produkter og tjenester". Vores bæredygtighedsvision understøttes også af Canons kollektive filosofi "Kyosei", som betyder " at leve og arbejde sammen til fælles bedste".

Læs mere

Canons Professional Service

Kender du til Canon Professional Service (CPS)? CPS er en tjeneste til Canons foto- og videobrugere. CPS tilbyder en række fordele og stiller en masse vigtige informationer og nyheder om dit produkt og firmwareopdateringer til rådighed. Når du køber et EOS 5D Mark IV er du automatisk berettiget til et CPS medlemsskab.

Læs mere om CPS her

Newsletter

Vil du vide mere?

Tilmeld dig CPN-nyhedsbrevet, og få inspiration, artikler, tips og tricks direkte i din indbakke. CPN står for Canon Professional Network – et fællesskab til dig, der gerne vil løfte din fotografering til det næste niveau.

Tilmeld dig her