Canon TS-E 45mm f/2.8

TS-E 45mm f/2.8

TS-E 45mm f/2.8 er et tilt-/shift-objektiv med en synsvinkel, der svarer til synsvinklen på et 50mm-standardobjektiv. Tilt- og shift-mekanismerne giver fuld kontrol over dybdeskarpheden og perspektivet.

TS-E 45mm f2.8

Fordele

  • 45mm tilt-/shift-objektiv
  • Naturligt perspektiv med billedkontrol
  • ± 8° tilt og ±11 mm shift
  • Baggrundsfokuseringssystem
  • Ikke-roterende frontelement

Funktioner

Kig nærmere på Canon TS-E 45mm f/2.8

Naturligt perspektiv med bevægelser


Et objektiv med standardbrændvidde samt tilt- og shift-bevægelser. Et svævende optisk system og baggrundsfokuseringsmekanismen sikrer skarpe billeder fra 0,4 m til uendeligt. Brændvidden på 45mm er ideel til at opnå et naturtro perspektiv.

Stor bevægelighed


TS-E 45mm f/2.8 tilbyder en fantastisk fleksibilitet, der giver fotografen mulighed for at kontrollere dybdeskarpheden og perspektivet med ±8° tiltning, ±11 mm shift og rotation på ±90°. Tilt- og shift-mekanismen omfatter også låsefunktioner for at undgå uønskede bevægelser.

Super Spectra-belægning


Super Spectra-belægninger sikrer en præcis farvebalance og forøger kontrasten. De reducerer også reflekser og overstråling - et almindeligt problem, der forårsages af, at lyset kastes tilbage fra kameraets sensor.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon TS-E 45mm f/2.8, dets funktioner og hvad det kan.

Billedgalleri

Se galleri

Related Products

Kan vi hjælpe dig med at vælge dit næste objektiv?

Vores objektivvælger vil føre dig gennem vores udvalg af objektiver og hjælper dig med at finde det perfekte match for dig og dit EOS-kamera.

Lens Guru Mobile App

Forstå de grundlæggende principper for fotografering, og opdag, hvordan det kan gøre en forskel for dine billeder at skifte objektiver.

canon lens guru