Canon TS-E 24mm f/3.5L II

TS-E 24mm f/3.5L II

TS-E 24 mm f/3,5L II er blevet udviklet til at levere fantastisk billedkvalitet, der når helt ud til kanten. Uafhængig rotation af tilt- og shift-mekanismerne giver maksimal kreativ frihed.

TS-E 24mm f3.5L II

Fordele

  • 24 mm tilt/shift-objektiv
  • Lav forvrængning og høj opløsning
  • ± 8,5° tilt og ±12 mm shift
  • Uafhængig tilt- eller shift-rotation
  • UD og asfæriske linser
  • Subwavelength structure- og super spectra coating
  • Cirkulær blænde

Funktioner

Kig nærmere på Canon TS-E 24mm f/3.5L II

Udvider mulighederne for tilt/shift-fotografering


Takket være Canons unikke rotationssystem gør TS-E 24 mm f/3,5L II det muligt at rotere tilt- og shift-retningen uafhængigt af hinanden. På denne måde kan perspektiv og dybdeskarphed kontrolleres enkeltvis - hvilket forbedrer objektivets fleksibilitet betragteligt.

Den største bevægelighed


TS-E 24 mm f/3,5L II leverer enestående fleksibilitet i kraft af 24 mm brændvidde med vidvinkel og ±8,5° tilgængelig tilt, samt ±12 mm shift og ±90° rotation på både tilt- og shift-mekanismen. Det er også muligt at låse tilt- og shift-mekanismerne på TS-E 24 mm f/3,5L II, så du undgår uønskede bevægelser.

Objektiver med høj præcision


For at opnå en enestående opløsning fra kant til kant og lav forvrængning anvendes der et asfærisk objektiv i støbt glas med stor diameter og høj præcision. For at minimere kromatiske afvigelser, der er almindelige ved vidvinkelfotografering, anvendes der tre UD-elementer. Disse funktioner gør objektivet særligt velegnet til landskabs- og arkitektonisk fotografering.

Subwavelength structure coating


Canons patenterede teknik til coating af linserne er designet til digital fotografering og hjælper med at minimere refleksioner (ghosting) og lysreflekser (flare), der skyldes den interne refleksion, så du får skarpe og klare billeder.

Robust kvalitet


Canon-objektiver i L-serien er bygget til at kunne klare regelmæssig brug i de mest krævende miljøer. Forseglinger, der beskytter mod vejr og støv, giver ekstra beskyttelse, og der følger en modlysblænde og en pose med i pakken.

Blyfri optik


Der er anvendt miljøvenligt og blyfrit glas i hele konstruktionen af TS-E 24 mm f/3,5L II.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon TS-E 24mm f/3.5L II , dets funktioner og hvad det kan.

Billedgalleri

Se galleri

Related Products

Kan vi hjælpe dig med at vælge dit næste objektiv?

Vores objektivvælger vil føre dig gennem vores udvalg af objektiver og hjælper dig med at finde det perfekte match for dig og dit EOS-kamera.

Find det perfekte objektiv

Vidvinkelobjektiver

Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.