Canon TS-E 17mm f/4L

TS-E 17mm f/4L

TS-E 17 MM F/4L er designet til arkitektonisk fotografering og har lav forvrængning og fantastisk skarphed fra kant til kant Uafhængig rotation af tilt- og shift-mekanismerne sikrer alsidighed.

TS-E 17mm f4L

Fordele

  • 17 mm tilt/shift-objektiv med ultravidvinkel
  • Lav forvrængning og høj opløsning
  • ± 6,5° tilt og ±12 mm shift
  • Uafhængig tilt- eller shift-rotation
  • UD og asfæriske objektiver
  • Subwavelength structure og super spectra coating
  • Cirkulær blænde

Funktioner

Kig nærmere på Canon TS-E 17mm f/4L

Udvider mulighederne for tilt/shift-fotografering.


TS-E 17 MM F/4L er et tilt/shift-objektiv med ultra-vidvinkel, der giver bred synsvinkel for både APS-C og full frame-sensorer. Takket være Canons unikke rotationssystem kan tilt- og shift-retningen rotere uafhængigt af hinanden. På denne måde kan perspektiv og dybdeskarphed kontrolleres enkeltvis - hvilket forbedrer objektivets fleksibilitet.

Stor bevægelighed


Med et diagonalt synsfelt på 104° kombineret med ±6,5° tilt, plus ±12 mm shift og ±90° rotation på både tilt- og shift-mekanismerne er TS-E 17 MM F/4L et af de mest fleksible objektiver på markedet. Det er også muligt at låse tilt- og shift-mekanismerne på TS-E 17 MM F/4L, så du undgår uønskede bevægelser.

Objektiver med høj præcision


For at opnå en enestående opløsning fra kant til kant og lav forvrængning anvendes der et asfærisk objektiv i støbt glas med stor diameter og høj præcision. Kromatisk aberration - almindeligt ved vidvinkelfotografering – bliver modvirket af fire UD-elementer. Disse funktioner gør objektivet særligt velegnet til arkitektonisk fotografering.

Subwavelength structure coating


Canons patenterede teknik til coating af linserne er designet til digital fotografering og hjælper med at minimere reflektioner (ghosting) og lysreflekser (flare), der skyldes den interne refleksion, så du får skarpe og klare billeder.

Robust kvalitet


Canon-objektiver i L-serien er bygget til at kunne klare regelmæssig brug i de mest krævende miljøer. Forseglinger, der beskytter mod vejr og støv, giver ekstra beskyttelse, og der følger en modlysblænde og en pose med i pakken.

Blyfri optik


Der er anvendt miljøvenligt og blyfrit glas i hele konstruktionen af TS-E 17 MM F/4L.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon TS-E 17mm f/4L , dets funktioner og hvad det kan.

Billedgalleri

Se galleri

Vidvinkelobjektiver

Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.