Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Et standard zoomobjektiv til en fornuftig pris og til en lang række motiver. Nyd jævn og næsten lydløs fokusering, når du optager video, med STM-motorteknologi og Movie Servo AF. En fire-trins billedstabilisator reducerer kamerarystelser.

Fordele

  • Alsidigt zoomområde - fantastisk til landskaber, portrætter og rejser
  • Kompakt letvægtsdesign
  • Undgå kamerarystelser med en optisk fire-trins billedstabilisering
  • STM-motoren giver jævn, næsten lydløs fokusering, når du optager video
  • Nærmeste fokuseringsafstand 0,25 m

Detaljerede funktioner

Kig nærmere på Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Ideelt som første skridt ind i den digitale spejlrefleksverden


Håndtér en bred vifte af emner, lige fra landskaber til portrætter og action med et alsidigt 18-55mm zoomområde. Letvægtskonstruktionen gør dette til et fantastisk hverdagsobjektiv.

Øget skarphed med fire-trins billedstabilisering


Optisk billedstabilisering reducerer risikoen for kamerarystelser og muliggør håndholdt fotografering i svag belysning uden flash. Brug lukkertider op til fire trin længere end normalt uden sløring fra kamerabevægelser.

Lydsvag, jævn fokusering i film


STM-motorteknologi giver næsten lydløs fokusering, så din videos lydspor ikke forstyrres af støj, og justerer jævnt og præcist efterhånden som du optager.

Designet til fantastisk fotografering


Fokusér på små motiver med en mindste fokuseringsafstand på kun 0,25 m. Et ikke-roterende frontelement gør det nemt at bruge filtre, og en manuel fokusring giver mulighed for manuelt at tilsidesætte på ethvert tidspunkt.

Fantastisk billedkvalitet, uanset hvad motivet er


En Super Spectra-belægning anvendes til at reducere overstråling og forbedre skarphed, mens en blænde med syv lameller giver jævne ufokuserede højlysområder for at få et mere naturligt udseende.

Produktspecifikation

Få mere at vide om Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM, dets funktioner og hvad det kan.

Related Products

Kan vi hjælpe dig med at vælge dit næste objektiv?

Vores objektivvælger vil føre dig gennem vores udvalg af objektiver og hjælper dig med at finde det perfekte match for dig og dit EOS-kamera.