Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Et alsidigt og let 18-55mm zoomobjektiv med EF-M-fatning til EOS M. Det er ideelt til stillbilleder eller film og fanger alt fra betagende landskaber og smukke portrætter til hurtig action.

Fordele

  • Fleksibelt 18-55mm zoomobjektiv – ideelt til hverdagsbrug
  • Nemt at have med sammen med dit EOS M
  • Jævn, støjsvag STM-fokusering i film
  • Dynamic IS for film uden rystelser
  • Knivskarpe billeder med 4-trins billedstabilisering
  • Hurtig autofokus i stillbilleder, vedvarende manuel styring

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Fleksibelt 18-55mm zoomobjektiv – ideelt til hverdagsbrug


EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM er et kvalitets standardzoomobjektiv, som er ideelt til hverdagsoptagelser, og har en nyttig 18-55mm brændvidde, der fanger alt fra betagende landskaber til smukke portrætter med jævn baggrundssløring samt hurtig action.

Nemt at have med sammen med dit EOS M


Objektivet er en kompakt letvægtsmodel i elegant aluminium, som du kan have med dig overalt, og har en EF-M-fatning, der passer til dit EOS M.

Jævn, støjsvag STM-fokusering i film


Det er nemt at optage kvalitetsfilm, som altid er skarpe, med Movie Servo AF. Det anvender en indre fokus og steppermotorteknologi for lydløs, kontinuerlig fokusering i filmfunktion, så dine film er jævne og med reduceret sløring.

Dynamic IS for film uden rystelser


Du får ikke problemer med kamerarystelser, når du optager håndholdte film, eller hvis du befinder dig midt i begivenhederne. EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM bruger Dynamic Image Stabilization i filmfunktionen for at modvirke rullende bevægelser samt rystelser for at sikre problemfri optagelser.

Knivskarpe billeder med 4-trins billedstabilisering


EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM leverer knivskarpe billeder, selv ved håndholdt optagelse i svag belysning. Objektivet er udstyret med Canons fire-trins billedstabiliseringsteknologi, som reducerer kamerarystelser og giver dig mulighed for at optage fantastiske billeder i svag belysning uden mærkbart mere billedsløring.

Hurtig autofokus i stillbilleder, vedvarende manuel styring


Det er nemt at indfange øjeblikket i smukke fotografier takket være et hurtigt, ultrapræcist autofokussystem, der giver en skarp, præcis og automatisk fokusering til stillbilledoptagelse. Tag fuld kontrol med manuel styring, der gør det muligt at justere fokus uden at forlade AF-funktionen.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM, dets funktioner og hvad det kan.

EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM Bedømmelser og anmeldelser

Related Products

Kan vi hjælpe dig med at vælge dit næste objektiv?

Vores objektivvælger vil føre dig gennem vores udvalg af objektiver og hjælper dig med at finde det perfekte match for dig og dit EOS-kamera.