Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

Et alsidigt fiskeøje-zoomobjektiv til både rektangulære eller cirkulære billeder. EF 8-15mm f/4L Fisheye USM er en del af Canons højtydende objektiver i L-serien og leverer fantastisk billedkvalitet, selv med denne store vidvinkel.

EF 8-15mm f4L Fisheye USM

Fordele

  • Cirkulær eller fullframe fisheye-zoom
  • En del af Canons anerkendte L-serie
  • Holdbart og robust design
  • Stille og hurtig autofokus
  • Konstant manuel fokusering
  • Nemmere rengøring af objektiv

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

Fiskeøje-zoomobjektiv til cirkulære eller rektangulære billeder


Der er ingen grund til at købe to specialobjektiver, når EF 8-15mm f/4L Fisheye USM tilbyder enten rektangulære eller cirkulære fiskeøje-billeder ved brug sammen med kameraer med en sensor på 24x36 mm (fullframe). Til fotografering med DSLR med en mindre sensor er fiskeøje-billeder i fullframe muligt. Med et 180 graders diagonalt synsfelt har det aldrig været nemmere at få hele scenen med i et enkelt billede.

L-seriens kvalitet


L-serien er Canons flagskib inden for professionelle objektiver og repræsenterer det bedste inden for præcisionsdesignet EF-optik. Objektiverne i L-serien kombinerer overlegen ydeevne med enestående håndtering og er yderst modstandsdygtige over for støv og fugt.

Hurtig og lydløs autofokus


En USM (Ultrasonic Motor) af ringtypen anvender ultralydfrekvenser til at drive den ekstremt hurtige autofokus med næsten lydløs drift. En lynhurtig processor og optimerede AF-algoritmer bidrager til højere AF-hastigheder. Tilsidesætning af konstant elektronisk manuel fokusering kan også benyttes uden at gå ud af AF.

Forbedret billedkvalitet med SWC-belægning


Canons patenterede SubWavelength-strukturbelægning hjælper med at minimere billedtræk (ghosting) og overstråling (flare) forårsaget af indvendige refleksioner. Belægningen er med til at reducere refleksioner og hjælper med at levere skarpe, klare billeder.

Nemmere rengøring af objektiv


De forreste og bageste objektivoverflader er behandlet med en fluoritbelægning, som gør det nemmere at rengøre objektivets overflade sammenlignet med eksisterende belægninger.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM, dets funktioner og hvad det kan.

Billedgalleri

Se galleri

Related Products

Vidvinkelobjektiver

Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.