Canon EF 20mm f/2.8 USM

EF 20mm f/2.8 USM

EF 20mm f/2.8 har en bred synsvinkel og udvidet dybdeskarphed og er et godt valg for fotografer, der fotograferer landskaber, arkitektur eller reportager. Et objektiv, der kan bruges stort set overalt.

Fordele

  • Ultravidvinkelobjektiv med en synsvinkel på 94°
  • USM-fokus med vedvarende manuel fokusstyring
  • Mindste fokuseringsafstand: 25 cm
  • Super Spectra-belægninger

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 20mm f/2.8 USM

Dynamisk vidvinkeldesign


EF 20mm f/2.8 USM giver en synsvinkel på 94˚ og kan indfange hele det menneskelige synsfelt og meget mere. Et fantastisk objektiv til landskabs- eller dokumentarfotografering. Forvrængninger korrigeres meget nøje for at opnå et naturligt perspektiv ved fotografering af arkitektur og interiør.

Hurtig maksimal blænde


En maksimal blænde på f/2.8 giver mulighed for håndholdt optagelse uden flash ved svag belysning, når det er upraktisk at bruge stativ.

Asfæriske og UD-elementer


For at levere den optimale visuelle ydeevne er objektivet udstyret med asfæriske elementer til korrigering af sfæriske afvigelser samt Super UD-elementer (Ultra-low Dispersion) til eliminering af kromatiske afvigelser. Resultatet er skarpe, kontrastrige kvalitetsbilleder fra billedhjørne til billedhjørne uden forvrængning.

Ultrasonisk fokusering


En ultrasonisk motor af ringtypen driver autofokus ekstremt hurtigt og næsten lydløst. Fremragende fastholdelsesmoment sikrer, at fokuspunktet opnås præcist uden overshoot. Det er desuden muligt at aktivere en vedvarende manuel styring, så det bliver muligt at justere fokus uden at forlade AF-metoden.

Super Spectra-belægning


Super Spectra-belægninger sikrer en præcis farvebalance og høj kontrast. De minimerer også overstråling og reflekser ved at absorbere det lys, der ellers ville blive reflekteret fra de interne objektivelementer og kameraets digitale sensor.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 20mm f/2.8 USM, dets funktioner og hvad det kan.

Related Products